| ℵøℵαмε7655 a întrebat:

Dacă Trabantul este din carton...Atunci maşinile de epoca sunt din hârtie? :O :O

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

In Epoca Pietrei masinile sunt de piatra, logic.
In Epoca Bronzului masinile sunt de bronz, pai?
Si in Epoca Fierului masinile sunt de fier, ce-o fi asa greu?
(chestiile alea din intrebare, gen :O :O, vor sa fie rotile sau ce? ca mie nu-i nevoie sa-mi si desenezi, pricep si singura, cat de cat, am rank 300 si ceva, deci nha...)

10 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Trabantului 600x i s-au dezumflat roțile.La propriu.

| SabinaQueen a răspuns:

Este o perspectiva foarte interesanta pe care nu am mai privit-o niciodata! *raspuns sarcastic*

| Pricked a răspuns (pentru ℵøℵαмε7655):

Nu mă băga în seamă. Îs monstruoasă astăzi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pricked):

As vrea sa fiu un monstru mancator de oameni rai *pune struguri pe un prosop alb*si dragut si frumos pentru oamenii buni

| Pricked a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru mine eşti tot timpul frumos şi drăguţ.

Şi nu sunt chiar bună.
Acum sunt şi suspendată timp de o lună.

*isi pune ceasca calm pe farfurioara* tp u merita sa moara in disperare si agonie dar tu zombi plictisit, puternic si gentil, in absenta lui ai sa stai singura si ai sa iti saruti buzele pana la distrugere, iti vei pune petale pe ochii visatori in apa de trandafir si lavanda si ai sa contemplii abisurile gurii tale ai o luna sa iti tii respiratia la opera, sa te umplii de bijuterii pana gatul si mainile or sa-ti aduca o moarte sublima

Îmi doresc să te răpesc şi să te păstrez doar pentru mine, xochipilli.

Whoa cine sunt eu sa merit asa ceva*se aseaza pe pervaz* un biet gradinar de orhidei de vreme ce nu stiu ce fel de divinitate maiestoasa te-a binecuvantat cu o frumusete atat de delicata si rafinata adica esti atat de dulce...
https://www.youtube.com/watch?v=XZRIgUiOJ4o

*se simte copleşită*
Da' cine-s eu ca tu să mă răsfeţi cu complimentele astea alese, fine şi chiar extreme?

Cre' că tu eşti cel care emană naturaleţe, recunoştinţă, bunătate, frumuseţe; eu doar mă bucur că am ocazia să gust din ele. love struck.

Întrebări similare