Daca un mincinos mi-ar spune asta.
Si ar considera ca il cred
Sa isi ia gandul
Pentru ca daca ar recunoaste ca e mincinos iar trebuii sinceritate!
Si, nu cred ca ar recunoaste
Oamenii continua sa creada tot ceea ce se spune la adresa altor oameni. Orice caracteristica negativa, cum ar fi aroganta si minciuna au parte de crezare imediat. Si asta spune multe despre cel care crede fara sa cerceteze. Din moment ce un om ma minte, crezi ca va mai avea vreodata ocazia sa mi se adreseze sau voi mai pune valoare pe vorbele lui? Sigur ca nu. Ma rezum la ceea ce am constatat eu despre el, si nu la ceea ce -mi zice el. Stii tu, increderea se pierde o singura data in viata.
Nu, deoarece e micinos, deci dupa studierea mea amanuntzita, in acest caz, mincinosul nu e mincinos, e doar un fel de mixt
Practic nu.Pentru ca e mincinos, si spune ca e mincinos, de fapt nu e, pentru ca minte
Ce mincions ar zice asta?(Mdea. unu prea fraier)
Revenind la subicet:Ala ori nu e mincinos, ori vrea sa ma fraiereasca. genrostu` zice ca e prost
Sa`l cred? Nici gand`.Doar ma minte, nu?
Pai daca las crede ar insemna ca as crede un mincinos, daca nu las crede ar insemna ca e un tip care spune adevarul, ceea ce ar fi o minciuna deci... las impusca in cap sa nu mai minta
Cred ca ar fi prima data cand ar spune adevarul daca as sti minciunile sale, da, l-as crede
Hmmmm... pai l-as impusca si dupa aia daca imi spune ca moare... normal ca nu-l cred. deci este mincinos
Funny intrebarea, m-a pus pe ganduri Teoretic tinzi sa nu il crezi, pentru ca e mincinos, practic, poate nu tot ce zice e o minciuna si daca toata lumea spune ca e mincinos, deci este si recunoaste si el asta, eu zic ca l-as crede.
Julyly2089 întreabă: