anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca vi s-ar oferi la alegere intre un BMW x5, sport diesel si un cal alb pur sange arab, ce ati alege?

16 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Eu nu mi-am spus preferinta. As prefera calul. Mi-ar placea sa merg la servici calare pe cal; si la cumparaturi. N-ar mai fi problema cu loc de parcare. Si nici n-ar trebui sa ma mai imbulzesc prin tramvaie, trolee sau metrou. Cred ca m-ar invidia toti.

| zurick a răspuns:

Calul pentru ca am rau de masina :v

| sabin89 a răspuns (pentru zurick):

Ai lua calul, l-ai vinde si ce-ai face cu banii?

| zurick a răspuns (pentru sabin89):

Aș cumpăra un bilet la un concert, mi-aș înnoi colecția de cărți și de dulciuri :3 (Poate nu voi da în diabet, că le împart cu voi toți)Și de ce nu, să vizitez Hogwarts și dacă mai rămân, deși mă îndoiesc, voi merge la cursuri de echitație.

| Mieeez666 a răspuns:

Le fur pe toate cand nu se uita nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt pasionat de masini deci o sa aleg BMW

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu, trebuie sa-mi consult avocatul mai intai :-s

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-ai consultat avocatul? Cat dureaza?

| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

Prima oara aleg Bmw-ul si dupa aleg calul, cica asa e cel mai bine. Mi le poti trimite la 221B Baker Street, multumesc.

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am retinut adresa. Bag si calul pe bancheta din spate si ti le trimit la pachet. Nu te teme, il leg bine de picioare sa nu faca vreo traznaie pe acolo.

| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

Haha rolling on the floor, dar daca esti asa dragut as vrea sa-mi trimiti un mitsubishi evo x, un samoyed, un ciobanesc german si diferenta pe un card. Daca nu, si nimic e bine. laughing

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

L-ai ucis pe Sherlock? :'(

| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Cum sa fac asa ceva?! Am inchiriat apartamentul ala ponosit si vai de mama lui ( l-am decorat - pereti bordo, mobilier in stil baroc si gotic ), suntem vecini acum - ne bem ceaiul impreuna, jucam darts dar varianta cu pistolul. E frumos, vrei sa vii si tu?

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai să-mi verific agenda.
*e goală*
Păi, dacă elimin câteva, aș putea veni.
O să vin, mersi de invitație.
*odată ce mă chemi, nu mai poți scăpa hihi*

| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Pe cine trebuie sa elimini? Te ajut eu cu placere devil

| Adiq a răspuns:

Masina. O vand si-mi cumpar 7 cai puge frumosi.

Întrebări similare