19 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Să-i fie de bine.

| AikkoxD a răspuns:

Ştii, în unele zone, se consumă organe genitale de taur...

| Ashadow a răspuns:

Ce nesimtit/a, vorbeste cu gura plina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acuma, fiecare se laudă cu realizările sale în viaţă.

| fadnox a răspuns:

Numai chinezii beau ceaiuri de... d-astea, dar de animale, fireste
cica face bine

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Să aibă poftă!

| GiAnca a răspuns:

Pofta buna!

| Etiene a răspuns:

Repet; sterge D...q?

| TheDifference explică (pentru Etiene):

Nu vad ce e obscen in asta, sa ma suspene, sa imi inchida contul, mai mult ce ar putea sa imi faca? sa ma bage la inchisoare? scoala de corectie? Sa fim seriosi laughing) vino si cu hunii peste mine, eu nu sterg nimic ca vrei tu.

| Etiene a răspuns (pentru TheDifference):

Eu stiu ce sa-ti raspund dar daca asta e educatia ta anglo-saxona in jargoane nu e treaba mea; cu bovinele eu nu am ce dialoga.Zaaat.

Nu mai aveai ce sa faci pe acasa si ti-ai facut si tu cont pe TPU sa faci pe filozoful/a. Am dreptul la exprimare libera, pot sa spun ce vreau si nu o sa ma cenzurezi tu. Ce pot sa zic, tu ai ramas la comunism. Si apropo, educatia pe care o ai primit-o sau mai exact nu ai primit-o te face sa ma insulti fara ca eu sa te fi insultat. Deci nu cred ca eu sunt bovina.

M-am uitat prin raspunsurile tale si am vazut ca tu ti-ai facut cont in special sa insulti lumea fara niciun motiv. Aici suntem la T/A, unde sunt intrebari amuzate si vi tu repede cu raspunsurile tale care le crezi inteligente. Fa un bine tuturor si sinucide-te.

| Etiene a răspuns (pentru TheDifference):

Cu tampitii nu continui sa discut obscenitati,, educative,, si libere in exprimare.

Răspuns utilizator avertizat
| Etiene a răspuns (pentru MihneaTheLegend):

Atunci sa-ti faca tie,, fericita familia, daca iti place d...f...

| Etiene a răspuns:

Sterge intrebarea daca nu vrei sa fii suspendat pentru continut obscen

Întrebări similare