Deeci si tie iti place?)
Atunci si eu te iubesc.
Numai chinezii beau ceaiuri de... d-astea, dar de animale, fireste
cica face bine
Nu vad ce e obscen in asta, sa ma suspene, sa imi inchida contul, mai mult ce ar putea sa imi faca? sa ma bage la inchisoare? scoala de corectie? Sa fim seriosi ) vino si cu hunii peste mine, eu nu sterg nimic ca vrei tu.
Eu stiu ce sa-ti raspund dar daca asta e educatia ta anglo-saxona in jargoane nu e treaba mea; cu bovinele eu nu am ce dialoga.Zaaat.
Nu mai aveai ce sa faci pe acasa si ti-ai facut si tu cont pe TPU sa faci pe filozoful/a. Am dreptul la exprimare libera, pot sa spun ce vreau si nu o sa ma cenzurezi tu. Ce pot sa zic, tu ai ramas la comunism. Si apropo, educatia pe care o ai primit-o sau mai exact nu ai primit-o te face sa ma insulti fara ca eu sa te fi insultat. Deci nu cred ca eu sunt bovina.
M-am uitat prin raspunsurile tale si am vazut ca tu ti-ai facut cont in special sa insulti lumea fara niciun motiv. Aici suntem la T/A, unde sunt intrebari amuzate si vi tu repede cu raspunsurile tale care le crezi inteligente. Fa un bine tuturor si sinucide-te.
Cu tampitii nu continui sa discut obscenitati,, educative,, si libere in exprimare.
Atunci sa-ti faca tie,, fericita familia, daca iti place d...f...
Julyly2089 întreabă: