| LaughingKarima a întrebat:

Daisuki ma va omori in curand deci :
Part VIII 2/2
Cum tot inaintau copiii, Suck se plangea din 2 in 2 minute in timp ce Killy ii tragea cate o palma peste cap de fiecare data cand tanarul termina de vorbit(vedeti, e politicoasa, il lasa sa vorbeasca).
"Tantari, si mai multi tantari. Sute si mii de tantari." se plangea Doub(care tot baiat ramane) in timp ce dadea cu mana dupa tantari.
"Victime, si mai multe victime. Sute si mii de victime." spune o voce joasa.
"Ok, asta nu a fost amuzanta." ii spune Noely(trebuie sa adaug si bobocii) lui Doub, cel din urma uitandu-se confuz la ea.
"Ce nu e amuzant?" intreaba el, uitandu-se la ceilalti, parca cerand explicatii. Daisuki ii spune ca partea cu victimele nu a fost amuzante, facand apoi grupul sa se opreasca cand Doub ii spusese ca el nu a zis nimic de nicio victima.
"Oh draci pufosi." zice Sweety speriata.
"Ow, s-au speriat fetitele?" intreaba aceeasi voce insa de aceasta data in engleza si pe un ton batjocoritor.
"Ok, e in regula." incepe Croampa sa vorbeasca. "Am vazut destule filme de groaza sa stiu ca prima data e o farsa, iar a doua chiar ne omoara, deci, ne continuam drumul linistiti, iar a doua oara cand auzim chestii de genul...fiecare va fi pe cont propriu."
"O singura chestie pustiule." zice aceeasi voce, de data aceasta era aproape, in spatele lor mai exact. Toti se intorc incet, doar ca sa vada un baiat cu un cutit mare de bucatarie in mana si cu un zambet practic gravat pe fata lui. ( http://ni-tam.deviantart.com/art/Bittersweet-555539388 ). "Eu nu sunt dintr-un film de groaza. Eu sunt cat se poate de real."

12 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Doub e super jmeker.

| RainmakerX a răspuns:

Stii...zic si eu ...nu puteai sa incepi una noua? Deja am uitat toate partile din asta. T_T

| LaughingKarima explică (pentru RainmakerX):

Tarziu acum, plus ca Mad vrea sa o termin pe asta. Lasa ca scrie Noely una noua.

| RainmakerX a răspuns (pentru LaughingKarima):

Okay atunci ^w^

| KamaSutra a răspuns:

Am și uitat șirul poveștiilaughing

| LaughingKarima explică (pentru KamaSutra):

Citeste penultimate parte si cred ca e indeajuns laughing

| LePotato a răspuns:

Am asteptat atat si nu apar in partea asta @.@

I wonder why

| LaughingKarima explică (pentru LePotato):

Multi nu apar. De ce? Lenea asta e mare, nu am avut chef sa ii scriu pe toti, plus ca partea asta era initial mai lunga. Deci da, lenea.

| LePotato a răspuns (pentru LaughingKarima):

Ok :'(

| LaughingKarima explică (pentru LePotato):

Scuze sad crying puppy dog eyes

| iSwag a răspuns:

Mi-am schimbat conceptia despre viata.
Am avut senzatia aia profunda, ca atunci cand mazgalesti o foaie si apoi o mirosi.

Cu siguranta o sa fie un best selăr.

| DonaldTrump a răspuns:

Hai ca devine interesant. *ia popcorn*