Dar fabulosul, asa inteligent cum era, intelesese ca nu e nici o suzeta si e doar o ramasita care nu a mai ajuns organ reproducator.Astfel el pleca, fiindca nu se precizeaza ce a facut in urma discutiei, sa isi ia kalashnikov-ul si pe drumul de intoarcere se intalnii cu daisy. Dupa ce daisy a plecat, fabulosul isi continua drumul si il extermine pe suck, ca nu cumva sa mai terorizeze fetite nevinovate prin padure cu rama lui inutila
Dadadada... asa-i cum spui, cum se numesc copii aia mici? Sugari? Sugătorule))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))) da de ce fuge daisy de tine ma? ))
Nu fuge ma, sare in sus de bucurie.
Mda... se pare ca fuge la mine... cu pul@ aia te poti sterge la c@r)
Baaaaa...(--〆)
Acum am realizat si eu ideea poveștii lu' Zuzu.
Da pe altcineva nu puteai găsi sa se plimbe prin pădure? Las' ca vezi tu.
acum te-ai prins si tu? )))) chiar ma miram ca nu ai obiectat nimic
Deci va leg pe amândoi de copacul ala, unul cu fata la altul, imbracati ca in opera de arta a lu' Jony. Mai vedem daca va convine.
Ce ti-ar mai place intre noi
Sa-mi doresc moartea? Nu prea cred.
De cand ai poza la profil asta trage la manuale non stop si nu poate sa te uite
Auzi, da Anonimei de ce nu ii spuneti nimic? Si ea are poza de profil cu ea. Si e frumoasa. Railor.
Pentru ca ea arata ca un copil de 12 ani, ne simtim prea pedofili, nu se poate.Tu in schimb arati mai matura, carne proaspata de vanatoare
Eu sunt vânătorul. va ucid pe toti.
Ma ucizi prin extenuare in pat? Bine, te las pe tine deasupra
Cu cutiiiiitul maai.
Aoleoo,nu mersi, la chesti sado-maso chiar nu ma bag il poti avea pe suck, e disponibil
Va las unul cu altul. Nu ma bag in relatia voastră.
Nu l-am uitat... dar el doarme
Sleepu.
Lenuță
Aveai nevoie de un print salvator si m-ai gasit, asta faceai in padure!
Auzi, da nu-i lua apărarea ca imediat trec la Suku. Sukuță.
Bada ii ii i-au apararea, poate vrei sa fi tu cea cu suzeta))
Shhht suzetarule. )
Lasa ca fac eu o poveste cu toti userii... o scriu pe caiet prima data si apoi o postez))
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: