Daca nu esti prea mare,uita-te la,,ce-i cu Andy''. farsele lui sunt tari. Daca n-ai timp. uite niste ideiune sub scaunul cuiva o perna, care cand se aseaza sa iasa un zgomot, ca si cum ar fi dat un gaz.
inveleste casa cuiva in hartie igienica.
mergi pe strada, iar deodata cazi, prefacandu-te mort.
...te uiti prea mult la andy sincer...las-o mai moale, iti afectează neuronu'!
N-avea griva
-Hey Mihai vreau sa stii ca m-am pisat in chiuveta ta.
-Yuck omule scarbos de ce ai face asta?
-GLUMEAM 1 APRILIE AHAHAHAHAHAAA
...de fapt m-am **** in ea.
"caca t"* nu ma lasa sa scriu legat...
Pai simplu cumpara o rodie din piața, asigurate ca este toata familia acasa sau mulți prieteni, mergi la bucătărie si taie rodia cu cel mai mare cuțit care i-l gasesti
Rodia o sa lase o seama roșie( seamănă mult cu sângele ) pe farfurie, stoarce-o si tu putin pe mana si începe sa zbieri prin bucatari cu cutitul in mana, efect GARANTAT.
Toți o sa vina in bucătărie si efectul este.
MASA BUCĂTĂRIE < TU ZBIERAND< SÂNGE
Salut!
Am o idee care am vazut-o la iCarly!
Pai.
Umple un castravete cu sange fals apoi pune-l inapoi in borcan( castravete murat) si dail tatalui tau sau mamei tale si sa vezi ce se va intampla ))
Dăi cuiva 10 lei. Spune-le că banii sunt ai lui. Pleacă râzând.
Felicitări, ai făcut cea mai bună farsă.
Mere caramelizate dar in loc de mar sa pui o ceapa, asta e o farsa clasica si 100%amuzanta, astept funda
Du-te la o fata si pune-i mana pe sani.Cand svrea s-a iti dea cu palma, bate palma cu ea Like a Boss.
Trimitei cuiva un apel cu numar privat. Asigurate ca acea persoana te crede cand vorbesti si ii spui ca a castigat un premiu. Ii zici unde sa vina si cand apare il stropesti cu frisca. Ca sa mearga allege un prieten de al tau mai credul.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: