Mama,zise domnisoara Lili in varsta de 17 ani, Robert mi-a spus ca sunt cea mai buna fata din lume.As vrea sa-l invit la noi acasa.
Mama:-Nuuuu! Lasa-l sa te creada mai departe tot asa
Un urs polar (pui) si mama lui - ursuletul: mama noi suntem ursi polari? - da zice mama - si tata e urs polar? - da - si bunica!? - da, dar de ce ma tot intrebi, zice mama exasperata, tot neamul e urs polar. - pai eu imi bag picioarele in neamul vostru mie imi e FRIG!
La inspectia de dimineata, comandantul vazu ca subofiterul Bula, avea nasul sfartecat si zgariat. - Ce ai patit la nas? - M-am muscat sa traiti! - Ma tu iti bati joc de mine? Cum sa te musti de nas cand el se afla deasupra gurii? - M-am urcat pe scaun, sa traiti!
La poarta Raiului ajunge un inginer. Sf. Petru Il intreaba:
- Tu cine esti?
- Sunt inginer si vreau sa intru.
- Nu aici, locul tau e jos.
Ajunge inginerul in Iad. Cum se plictisea, incepe sa mestereasca: scari rulante, aer conditionat, piscine, pune la punct o retea Internet.
Peste o vreme Cel de Sus discuta cu Talpa Iadului la telefon.
- Si ce mai e nou?
- E exceptional. Am un inginer care a facut minuni (si-i povesteste inventiile).
Dumnezeu, evident agasat ii raspunde:
- Dar ce cauta acolo un inginer, locul lui e aici la Mine. Sa stii ca te dau in judecata!
La care Talpa Iadului ii raspunde:
- Si unde crezi ca vei gasi un avocat?
Judecatorul catre martor: - Ai vazut ca vecinul tau isi bate soacra? - Da domnule judecator. - Si de n-ai intervenit? - Pai, sa vedeti, la inceput am vrut sa intervin, dar cand am vazut ca o poate bate singur...
Suna blonda la politie: - Alo, mi-au spart masina, mi-au furat tot... volan si pedale si schimbatorul de viteze, tot! Peste 5 minute, isi da cu palma peste frunte si suna iar la politie: - Alo, va rog frumos sa ma scuzati, m-am urcat in spate!
GuguliciGugu întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Deea4ever întreabă:
Julyly2089 întreabă: