| єχcєєℓ a întrebat:

[Day/Month/Time Unknown]

Deschizand usa de la intrare, sunt lovit in cap cu o lopata lasandu-ma inconstient.Ma trezesc cu o durere de cap insuportabila, intr-o sala extravaganta si intunecoasa.Deasupra mea sta atarnat un candelabru iar in jur(adica pă pereți) vad numeroase tablouri din haur si hargint.Toate mazgalite cu marcarul.Ma apuca imediat rasul dar apoi ma opresc ca ecoul este prea puternic si ma sperie.

In fata mea o lumina sclipicioasa in forma de stea imi face cu ochiul.Curiozitatea ma indruma neputincios si incep a explora zona. Dupa un timp se ivesc 3 usi de metal:
-una cu o pancarta neagra pe care scrie "Camera lui Turbox"[Vom juca poker si canta reggae]
-alta cu o țațza[Un ochi gigantic ma ucide]
-ultima cu un colier de hargint atarnat de clanța ușii[Manelistul Marean ma provoaca la un duel muzical]

Pe ce usa voi intra?

20 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Păi îţi place să pierzi, îţi plac ţâţele şi manelele, deci presupun că în toate.

| єχcєєℓ explică (pentru Furculingură):

Nu ai inteles.VOI alegeti pe ce usa voi intra big grin

| Furculingură a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Da, ţi le-am ales pe toate 3.
Baftă la petrecut noaptea cu Marean. Pwps.

| єχcєєℓ explică (pentru Furculingură):

Nu pot intra in toate*cum suna asta* ca stii cum se zice.Ce-i prea mult strica.

| Ashadow a răspuns:

Tot pe usa liceului.Maine.Si poimaine.Si raspoimaine.Si ieri.

| єχcєєℓ explică (pentru Ashadow):

Ii fain in a 10 a.

| Ashadow a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Da-mi voie sa rad ironic in timp ce tastez "lol".

| єχcєєℓ explică (pentru Ashadow):

Razi ma razi laughing rolling on the floor laughing

| Ashadow a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Http://i.imgur.com/Io2JrjP.gif
Controleaza-ti hormonii, exch.

| suităr a răspuns:

PE ULTIMA HOLY SHET VREAU UN RAP BATTLE EPIC MKAI
mă rog manele battle sau ceva dar tot vreau o luptă [grabs popcorn]

| Neverwas a răspuns:

Îți recomand ușa unu.
Vei pierde contra lui Turbox, dar nu-i nimic, că toți pierd în fața lui.
La ușa a doua mori, deci nu intra. La a treia te omor eu, dacă te prind cântând manele.
Suficient de clar? ^^

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scena 76, dubla 128.
Motor! Acțiune!

Deci, e o scenă foarte simplă, mai întâi Turbox intră pe ușa camerei tale și tu-l provoci la un joc de poker ca să îți câștigi dreptul de a mai trăi încontinuare, dacă tu câștigi primești 1 leu, dacă el câștigă mori.

Ia stați! Tăiați mă, tăiați! Parcă vam mai spus că trebuie să-l învățați pe Turbox să joace Poker! Numai incompetenți am în jur... Ce am făcut să merit viața astaaaaaaaa? Aaaaaaar
*spuse el pe un ton foarte nervos*
*își sumlge părul din cap*
Filmăm scena asta peste minim 6 luni că Turbox îi prost și prinde greu.
Băgați dreacu monstruozitatea aia în cușcă și învățați-l naibi poker!

Acum cum Exceel deja își alesese opțiunea iar Turbox nu era capabil să invețe poker nicicum, Exceel a devenit un cowboy ninja care mai tot timpul se plimbă prin lume cu OZN-ul său și urlă în copitele larvelor de pe pești și sare numai în pisici.
În anul 2017 Exceel pedala cu sprâncenele sale impunătoare pe avionul lui de hârtie confecționat din cel mai fin plastic Belgian din toată Australia Latină. Tot pe atunci Turbox care avea un uger foarte săcsi l-a întâlnit pe Exceel și l-a întrebat cum e cu gropile iar Exceel nervos fiind a apăsat din greșeală pe un buton care a distrus întreaga galaxie.
Și așa am devenit eu extravirgin și de aceea nu mai fac sex cu rațele... SFÂRȘIT!

| єχcєєℓ explică (pentru anonim_4396):

Nu mai faci tu sex cu ratele sau ele nu mai fac cu tine?
smug

| anonim_4396 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Păi, mpppăi, păăăi...
Are vreo importanţă? Până la urmă rezultatul final e tot acelaşi, în ambele variante eu şi raţele nu avem parte de contact sexual.
Plus dacă e s-o luăm logic, dacă individul X nu face treaba Y cu individul Z atunci nici individul Z nu face treaba Y cu individul X => Ambele variante sunt corecte.(E ca şi cum ai întreba "3+2 fac 5 sau 2+3 fac 5?" => exact acelaşi lucru). smug

| Lαrisα a răspuns:

A patra. confused Nu-i asa? big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Dante30 a răspuns:

Pe a 2-a si vei literalmente staring death into eye, si mai departe well iti dai tu seama de acolo daca va mai fi un "mai departe" happy

| ღBelieveInHopeღ a răspuns:

Prima - deoarece iti place sti ce zic? smug

| Heron a răspuns:

Du-te mă şi joacă poker cu Turbox că el nu ştie să joace poker...

Întrebări similare