Esti cam dus cu pluta...
Te face o pustoaica?
Acum asta e, te-a facut.
Ai o sora tare isteata, mandreste-te cu ea si nu ar strica sa mai faci niste economii pentru surprize dintrastea.
Bafta!
De ce nu te apuci tu sa scrii o carte despre tine si sorta? ca textele astea kilometrice de aici nu are nimeni rabdare sa le citeasca.
Pai asta fac - scriu o carte.Si voiam sa vad daca mai citeste lumea carti, in ziua de azi...Dar daca voi n-aveti rabdare sa cititi 2-3 pagini aici, inseamna ca o public degeaba...
Multumesc pentru sfat, totusi.
Fete in lenjerie intima/pijamale foarte ieftine.Pentru baieti.
Iar pentru fete era invers.Cred ca erau promotii de 8 Martie.Cu numai 30 de lei iti puteai lua un baiat frumos, in boxeri, gata de actiune.Foarte tare!
Eu am auzit de la domnul postas ca Lidl au oferte mult mai bune...
3 lei kg de lamai!
Eu nu mai comentez, ca sa nu zica TPU-ul ca ne-am apucat de reclame pe-aici si sa ma trezesc ca imi sterge intrebarea...
Plus ca nici n-am prea inteles de ce avem nevoie de lamai - suntem la trivia/amuzante, nu la dragoste si sex...
Si vorbesc serios, chiar zambesc
La primele intrebari scrise de tine pe care le-am citit chiar am ras cu monitorul, ceea ce, pana la urma, nu e chiar in regula. Ma refer la mine desigur.
Sper ca scrii intr-adevar o carte daca nu, e bine si asa.
"Aici n-am mai inteles ce-a zis pana la capat, ca a tras apa…." (la "capitolul" asta, aici a fost apogeul )
Imi amintesc ca ai prins-o si pe aia cand am zis ca dorm cu portofelul sub cap…
Oricum, inca nu am scris intrebarea aia care sa-mi placa mie 100%, dar mai vedem…
Eu zic, totusi, ca am s-o scriu odata si-odata, deocamdata fac incalzirea.Inca nu sunt in forma, asta-i ideea.
Nu scriu nici o carte, deoarece nu as spune aici lucru asta, ca sa nu se interpreteze ca sunt cel mai mare scriitor in viata si dupa aia sa vrea fetele autografe.Ca am inteles ca a mai fost un poet pe aici, care a prostit-o pe una de 17 ani, apoi se turnasera la parintii ei si iesise o mare borfaiala, de i-a aflat tot TPU-ul.E o poveste veche, de acu` 3 ani, pe care am citit-o din intamplare la NOname ca il intreba pe ala ce inseamna pedofil(avea 35 de ani-junele), dar am inteles intr-un final ca si lu` aia mica i-a placut shaorma…
Bine, nici eu nu sunt usa de biserica, ca si pe mine m-a combinat una de 18 ani, dar cel putin noi am stiut sa ne luam o masina de spalat in casa, ca toti oamenii normali…
In fine.Deci nu scriem carti, asta voiam sa subliniez.
Mersi ca iti place.
Concluzia: ai o sora desteapta!
Te-a tepuit-din nou!
Imi place mult si finalul ''Raspundeti serios''
Pe bune?
Si acum despre intrebarile tale cu lux de amanunte-de ce nu scrii o carte autobiografica despre tine si sorata si despre relatiile tale esuate sau mai putin esuate?
Crede-ma o carte cu umor nu strica in ziua de azi cand oamenii sunt mai mult incruntati decat veseli!
Bine, nu scriem carti. Oricum sunt prea multi scriitori wanna be pe aici, duc o lupta solitara cu ei si cred ca ma injura literar de cate ori ii critic...
Nu stiu povestea aia cu poetul si sunt de vreo trei ani prezenta! lipsa de atentie.
Si raman prin zona, astept intrebarea perfecta nu garantez vreun raspuns (de la mine) perfect, dar o sa-mi faca placere sa o citesc.
Later edit: m-am uitat pe profilul meu si culmea coincidentei, azi se implinesc trei ani de cand m-am inscris pe TPU. Si eu aproximasem doar... ma pricep!
Imi poti spune "La multi ani!".
Fata,m-au omorat semafoarele astea...
Apucasem sa-ti citesc raspunsul inainte sa plec spre casa si pe drum m-am gandit sa-ti fac cadou un clip de pe youtube, faza la care mi-a venit o alta idee...
Ia sa vedem, e din noiembrie 2011, cand eram mai incepator-asa:
Anonim intreaba:
Buna TPU; din cauză că prietena mea a vrut sa-mi ofere virginitatea, eu am fost arestat și am acum dosar penal, și nu știu ce să fac! dar sa vă povestesc cum a fost! M-am trezit ieri pe la vreo 11-așa, hotărât sa plec la un interviu, pentru un job, unde trimisesem si eu un sivi pe net si-mi dăduse ăia raspuns; mă uit pe geam și vad ca plouă rău-rău și zic(de fapt nu ploa, dar cam era înnourat și probabil ca urma să inceapă o ploaie d-aia nasoală), și deci zic *ia mai dăi in măsa*, că oricum mai am 2 luni de șomaj și n-are rost să-mi rup spatele câtă vreme nu fac foamea chiar așa de rau; și intru pe net; deschid un chat cu gândul că poate prind și eu ceva și reușesc să incep o vrăjeala cu una *dulcicabombonica*; după vreo 10 minute, taman când ma rugam eu mai bine de ea, ca milogul, să-mi de-a o poză, pac! buzz- iubita mea.
-ce faci, zice ea?
-pă youtube;
- vorbești cu cineva?
-nu
-sigur
-da
-jură! face ea
-jur! jur eu
-bine, te cred; vreau să-ti spun ceva! m-am hotărât!
-ce?
-s-o facem
-ce? repet eu
-să facem dragoste
-aha!
-nu te bucuri
-ba da
-nu se vede
îi trimit un smile si zic:
-ma bucur; jur
-ok, diseara la 7 sunt la tine
-k
-pa
-pa
vă dati seama ca m-am apucat să strîng și eu prin camera, că mi-am zis dacă vine fata să gasească si ea baremi curat; și de aici a inceput tot necazul; cum dădeam eu așa cu mătura, băi frate, îmi dau seama ca vine un miros așa-nasol, dar ce zic eu *nasol*? puțea de-ți intorcea nasul la spate!; cum ciorapii mei erau toți pe balcon, iar mâncare gătită eu nu țin în casă, incep să banuiesc ca vine de la hamsterul meu, care are o problema la stomac, și despre care v-am povestit, dacă nu mă-nșel, data trecută; mă apropii la vreo 2 metri de borcanul in care știți că-l țin, și intr-adevar constat că de-acolo vine mireasma aia; băi, zic, nu se mai poate! îl duc la veterinar!(cum bine m-ați sfatuit voi zilele trecute); intru repede pe net, să caut un cabinet- ceva, pentru ca n-aveam idee de nici unul, și asta din motivul că sunt pentru prima oara deținator de animal, dacă e să nu iau in calcul că am prin bucatarie vreo 30 de goange, care ies de pe lângă o țeava și care lucrează numai in tura de noapte; bun; pă net, nu stiu cum fac, ajung la un site cu anunțuri, dintre care unu suna cam așa : *două asistente medicale, gemene, 18 ani, oferim consultatii la domiciliul nostru*; super, zic și pun mâna pe telefon; sun și raspunde unu, probabil vreun portar -paznic ceva!, care imi zice ca fetele nu poate sa vorbeasca acum si ca pot sa-i zic lui; îi spun că am un hamster și ca vreau să-l aduc la o consultatie; el zice *am înteles frățiorul, se rezolvă*; să-ti zic scoru?*; eu ii spun ca nu-i problema de bani, ca e important să se simta hamsterul meu bine; la care el imi raspunde că-i sunt simpatic, după care imi dă o adresă si-mi face programare peste o oră; vă dati seama că am luat borcanul și am tăiat-o rapid, nu de alta dar trebuia sa merg pe jos până acolo, și asta pentru ca nu mai aveam benzină-n scuter; oricum era frumos afară, ieșise soarele, iar norii ăia de ploaie disparusera fară să se pișe un strop(mă scuzati de expresie); dupa vreo juma de ora ajung in Ferentari, și gasesc strada, numarul, și bat cu cheia-n poarta de metal de 5 ori, cum mi-a zis el să fac; aștept eu ce-aștept și apare omu; un baiat așa la vreo 20 de ani, intr-un maieu alb-gri, cu un lanț de aur fals la gât; și slab, frate!, și mic, si-avea și-un mers așa leganat, de parcă se-ndrepta spre minge să execute un unșpe metri; bun; eu scot repede carnetul de sanatate(care nu prea mai era valabil, fiind vechi de vreo 4 ani, de când lucrasem pe un șantier vreo două săptămâni) și zic: uitați domnul, n-am bani, dar am asigurare medicala, și asta-i hamsterul cu problema!
el să uită la mine, apoi la hamster, apoi o secunda la mâna in care țineam carnetul, și-mi zice cam așa:băi, bul***giule! tu vrei să-ți rup capul acum? în gâ***ții mă*tii!
eu ma uit așa un pic la el, și incerc să pricep ce-a vrut să spună; așa, studiată mai îndeaproape fraza, parea ca avea ca mesaj o injurătură plus o amenințare; dar ca să fiu sigur, zic hai pun o intrebare ajutătoare vreti să mai repetați o data, că n-am inteles exact?
la care el raspunde :JET d-aici, și-mi trage un mare scuipat în față; fază la care eu, după ce analizez un pic situația si-mi dau seama ca ăla nu-i un cabinet medical serios, care să-și respecte clienții, și pentru că deci n-aveam nici o șansă să mai rezolv ceva, îi spun - ia f***ți mor**ții mă*tii, și-i f**t direct un borcan în cap! el, de surpriza pe care i-am facut-o, leșină și se intinde pe jos, iar eu incep să meditez dacă să-i acord primul ajutor sau să-i mai bag și-un picior în gură; cum cabinetul era la doi pași și omul era de-al casei, imi zic că o să se ocupe ăia de el, așa ca aleg varianta a doua; apoi dau să plec, dar mă trezesc în fața mea, cu un agent de circulație, care statuse pâna atunci ascuns dupâ un copac, să vadă cine nu dă *cedează* la trecerea de pietoni de la colțul strazii; imi zice *rămâneți pe loc, domnu*, iar eu stiindu-mă nevinovat, pentru că nu eram cu scuterul la mine, il ascult, îmi scot o țigară și mă relaxez; hamsterul, in schimb, dacă a vazut ca s-a lăsat cu gardă, a luat-o printre cioburi și s-a tirat; apoi a venit un echipaj de jandarmi de m-a luat pe mine, iar pentru smardoiul ăla in maieu, au chemat o ambulanță, care, dacă n-a putut să intre in curte să-l bage-n cabinet, l-a luat și la dus cred la un spital, să-i dea cu oțet pe la nas; asta-i povestea; acum vă scriu din secția de poliție, de pă *laptopul* unui gabor, care m-a lasat dupa ce i-am promis ca-l învaț să-și facă cont pe TPU, pentru că vrea și el să pună niște intrebări *de polițist*; bun; intrebarea mea este:dacă știe cineva un avocat mai subțire la bani, și a doua : am 2 colegi de cameră și i-am intrebat cum e *p-aici*, iar ei au raspuns *e placut, o să vezi diseară!* și apoi au râs; ce credeti că inseamnă? vă multumesc, și aștept să-mi scrieți!
Ce sa spun... uneori - ma refer la finalul ala - ma amuza rau cum isi incheie unii intrebarile pe aici si incerc sa-i plagiez.Sau le fur de prin postari...
Ca sa iti dau si un exemplu - a intrebat una mica de vreo 13 ani,cred,ceva de genul :``ce surpriza sa le fac parintilor mei,dar fara sa folosesc aragazul? Vreau o reteta, raspundeti repede!``.Pe seara vad intrebarea, dar n-am avut timp sa-i zic nimic, asa ca a doua zi ii spun simplu:``stiu ca-i prea tarziu, dar data viitoare comanda si tu o pizza``.La care ea imi raspunde pe seara:``Surpriza era pentru astazi.Si pizza nu pot sa comand deoarece n-am voie sa comand!``.
Bun.Deci m-a lamurit cu pizza, nu-i problema, dar de ce naiba ne-a grabit asa, daca tot nu ardea si avea timp vreo zi si-o noapte sa primeasca raspunsuri?
Cam asta e ideea...
Ok.
Mai vorbim...
Mersi.
Ar trebui sa ma simt flatata, nu? sau nu? eu chiar ma simt
Nu stiu ce sfat sa iti dau, dar imi place tare de sorta
Eu speram sa iti placa de mine...
Imi vine s-o duc pe sor-mea la orfelinat si sa nu mai scriu despre ea, niciodata!
Am duso eu pe sora mea la orfelinat si s-a intors acasa! Degeaba, nu rezolvi nimic!
Data viitoare incearca cu o invitatie la suc ceva!
Am inteles.Multumesc pentru sfat.Si imi place cum le-ai asezat tu invers…
Oricum, nu s-a prins nimeni, stai linistita.
Acum sunt convinsa ca o ador pe sorta
te pup si o seara buna!
Sa iti spun si de ce ti-am dat fundita.
Mai intai mi-ai zis ca sunt ``cam dus cu pluta``…,dupa aia cred ca ai incercat sa ma ambitionezi - ``te face o pustoaica?``,apoi te-ai apucat sa ma consolezi - ``acum te-a facut, asta e``, dupa care ai laudat-o pe sor-mea ca-i ``isteata`` si m-ai sfatuit sa ma ``mandresc`` cu ea, iar la final ai pus cireasa cu chestia ca trebuie sa fiu economicos, sa poa` sa imi mai dea teapa si altadata.
Bun.Asta-i un motiv.
Al doilea – pentru ce-ati zis tu si mama ta aici: AR1373 a răspuns:
Mie mama mi-a zis asa:
"Daca ar fi sa alegi intre noi si sotul tau sa-l alegi pe sotul tau"
"noi"-fiind parintii mei.
Nu o sa uit niciodata cuvintele astea.
Daca ar fi sa iubesc pe cineva mai mult si mai mult as iubi-o pe mama in acest moment, dar timpul trece si alte persoane apar, iar de mama poate vom uita.
Nu poti iubi pe cineva mai mult intr-o viata
Ai talent cu caru'.
Ai putea sa-ti valorifici talentul asta cumva!
Acuma nu stiu in ce masura mai citeste romanul, dar publicul de pe TPU, l-ai cucerit!
,, SUCCESURI''
Ai o surioara,, super''' cred ca fi personajul principal!
Apropo...ce tiltlu o sa-i dai cartii tale? Sau o sa ne intrebi tot pe noi?
N-am talent ``cu carul``, da-mi voie sa te contrazic...
Poate ca mai imi iese o poanta pe-acolo, nu zic nu, da` e distanta mare de la a avea talent si a incerca sa fii funny...
Oricum mersi si ma bucur ca iti plac intrebarile mele.
Pana acum.
Ca pentru urmatoarea nu mai garantez...
Nu-mi dadea si mie Doamne Doamne un frate asa pe care sa-l fraieresc si eu.
Consoleaza-te cu gandul ca in 4 ani o sa-si fraiereasca iubitii si o sa te lase pe tine in pace.
suntserios: "... textele astea kilometrice de aici nu are nimeni rabdare sa le citeasca".
Vorbeşte doar în numele tău, te rog.
Eşti talentat şi prea modest, Cancelled.
...o ţin minte şi pe aia cu hamster şi asistente medicale.
Am râs atunci, râd şi acum.
... dacă nu o carte, măcar salvează-le undeva...şi trimite-mi o copie a arhivei.
Ai talent ba baiatule ba!
Cocosul miroase talentul de dupa colt, daca ceea ce miros eu nu e altceva de la colegii mei cocosi.
Bravo!
Dar te roaga cocoselul ceva frumos: in primul tau roman (chiar daca este despre tine si sora-ta) sa ma treci si pe mine pe prima pagina pe acolo, sa moara ceilalti cocosi de ciuda, si sa stea in gusa gainele dupa mine!
Frate uite eu zic ca daca te-o pacalit sora ta... asta e, dar pe viitor cand iti mai face asa ceva fai si tu la fel ca sa vada cum e, incearca sigur merge!
Un sfat: daca vrei sa cumperi ceva, ori te duci tu la magazin sau florarie sau unde vrei si cumperi, ori daca nu poti si nu poti, rogi pe cineva in care ai incredere... Daca dai banii asa, oricui, te poti si astepta sa se intample asa.
Si cu sora ta, mai ales dupa experienta asta, si cu alte persoane, este important sa stii sa spui nu, sa fii asertivi, sa nu calci peste nevoile si drepturile tale.