Sunt la un magazin
Il sung pe Smiley si ii spun ca prietenul lui alex velea e acolo cu mine.
ii spun sa vina si cand ajunga cand ma intreaba:unde e alex?
ii zic Farsa de anul nou!
)
Ii spun ca partenerul lui Pavel Bartos l-a tradat si le-a zis celor de la Vocea Romaniei sa-l dea afara si sa puna pe altcineva in locul lui.
Il sun cu numar privat si ii spun : " Alo, Pavel Bartos, am pregatit toate cele necesare pentru a-l face pe Smiley sa dispara sa fi doar tu Mosul Cosmote.".
Ii spun ca de acum nu mai face parte din emisiunile Vocea Romaniei si Romanii au Talent!
Ii spun ca trebuie sa plateasca la banca BCR 900, 000, 000$.Ca daca nu plateste va sta in puscarie pe viata.
Îi zic ca vreau sa imi asuca anul viitor niste Aripioare de porc si Pulpe de peste!
Ii spun ca datorita unei neintelegeri la banci, si-a pierdut toata averea si a fost dat afara de la casa de productie.
II spun ca eu am fost aleasa Craciunita lui in reclama pentru anul viitor de Craciun. ))
Sau ii spun ca va fi inlocuit la reclama cosmote cu gigel frone
I-as zice ca datorita unei neintelegeri politia il cauta acasa si daca nu vine in 15 minute politia ii ia casa. averea. faima si l-ar baga la puscarie pentru ca a furat bani, si nu se mai poate arata acum la lume din cauza arestului.I-as zice si ca cineva a depus o plangere pentru melodiile furate.
Ias spune ca a loat foc casa lui brenciu
Si el zice:serios?
Ai vrea tu farsa de anul nou
Ii spun ca e asteptat la bellu pe aleea artistilor in memoriam lui ion dolanescu sa cante o piesa de a lui "m-am nascut langa carpati.
Ii spun ca am facut o plangere la politie pe numele lui pentru ca mi-a spart masina
Ii spun ca e concediat de la agentia Cosmote si a angajat pe altcineva pentru publicitate.
IncredibleJoker67 întreabă:
iuliaiuli18 întreabă:
DaciaRomania întreabă: