| Exilee a întrebat:

De astazi ma apuc sa scriu "o poveste". Personajele o sa fie exact numele voastre dintr-aceasta comunitate si aceasta categorie,T/A, si as vrea sa mentionez ca numele personajului meu este Felipe (Phelippe).
La titlu nu m-am gandit. O scurta descriere: Felippe, despartindu-se de camarazi din razboiul civil din Moldova si instaurarea regimului comunist in tara, a fost nevoit sa se retraga din mediul sau, parasit de familie,prieteni si lipsit de orice ajutor. Sentimentele sale erau de dispret, era singur, zdrobit,distrus, iar singurul sentiment care-i vehicula in suflet era sa schimbe totul. Retras in Germania, la scurt timp izbucneste un razboi mondial care avea sa dureze 7. Familia lui este departe, in mediul bombardat zi de zi de artileria sovietica,iar singura lui familia este reprezentata de catre camarazii de pe front: ErrorFound, Expert,exceel,robijam (major-domnul care va fi recrutat intr-un regiment disciplinar), Marian.

1. Ceska Nebraska.

- Domnule, va cauta cineva la usa! zise robijam major-domnul.
-Pofteste-i! nu trebuie sa astepte. Stiu exact cine sunt.
Era Exceel,impreuna cu Expert si mi-am luat un statut de superioritate in fata lor, dar cu greu ma abtineam sa nu devin sensibil, dar am cedat circumstantelor si le-am oferit intr-o clipa o imtratisare pentru ca sa-mi arat dorul ce-mi satatea pe suflet ani de zile.
- Ma bucur sa va revad! spunema eu cu un oarecare entuziasm.
- Felippe, dragul meu! De cand nu ne-am revazut! i-am dorinta de a ma revedea. In ochii lui am citit ca mai bine ar fi fost el in locul meu.
- De cand nu ne-am revazut. Dar iata-ne! Vom avea mult timp de acum incolo sa discutam.
Pe usa intra si ErrorFound. Am fost informat ca lucreaza-n politica si ca el dicteaza totul, iar armata germana prezinta disciplina si onoare datorita exigentei lui, a modului sau de impunere in ceea ce priveste situatia tarii. El era si seful Whrmacht-ului.
- Incantat sa te cunosc! l-am salutat cu un oarecare sentiment de nesiguranta
- SI eula fel. SI in acelasi timp, un bodyguard de-al sau imi facu un semn dispretuitor.

Ce-ati spune sa incepem sa mai discutam in timp ce mergem la restaurantul Ceska Nebraska? ne propuse exceel oferta, iar robijam era si el incantat. Expert hotarase sa mergem cu limuzina si in acelasi timp imi daduse un ghiont si-mi facuse cu ochiul. IMi soptise: te asteapta o surpriza! Eu devenisem din ce in ce mai curios.

Cand am pasit pe usa restaurantului, pentru o clipa nu mai staim cine sunt. Am crezut ca este un vis din care cu siguranta ca nu voi vrea sa ma mai trezesc niciodata. Intr-un colt obscur, o zarisem pe Musi, dar inainte de asta Zurick, Amadeea,AlleAlexa, si restul tuturor cunoscutelor mele venisera si ele la intrunire (timp de cateva minute a trebuit sa merg cu exceel si Errorfound sa-i intreb ce se intampla, si mi-au spus ca este o surpriza).
- Haideti sa ne asezam! propuse ErrorFound,iar marian si cu expert deja ii luasera inainte.
- Ce dor mi-a fost de tine Exceel! cugetase Miku, in timp ce Musi, cu ochiisorii ei cei cristalini si precum un abis de frumusete eterna vorbea la telefon in legatura cu cateva afaceri.Am auzit ca dupa ce s-a terminat razboiul civil, a fost luata prizoniera de catre sovietici,iar mai apoi eliberata si dusa in compania unui fiu de Guvernator al URSS.
- Felippe, iti place? AM pregatit totul pentru tine.
- N-aveam ce sa spun decat sa gesticulez intrucat vedeam cum exceel tot primea atentia cuvenit, a si intr-adevar el era insemnatul tuturor fetelor
Verutsa97 intra in incapere cu Bless,alaturi de Foxy,Clanna si Bia: Exceel,Felipe, Errorfound. Iata-ne ( si puteam sa observ cum pe ochii sai siroiau cateva lacrimi de bucurie eterna la vederea noastra).
AM stat, am vorbit, am mancat pana la un moment dat cand avioanele JUnker Ju 87 Stuka au inceput sa decoleze. Errorfound ne-a avertizat ca avioanele au venit in recunoastere deoarece sovieticii ne ataca.

In sinea mea, simteam dorinta de ura, razbunare, la gandul cum ca aceste clipe au trecut asa de repede ca n-am avut ocazia sa profit cumsecuvine.

Musi avea din intamplare catava munitie la ea. Era o arma, ak-47, si m4a1 care se gasesc numai in preajma sovieticilor.Nu degeaba il seduce pe fiul de guvernator.

2. IN STILUL LUI HEMINGWAY!

(si o sa continui).
PS: referittor la 1.2... acestea sunt capitolele.

Va place?big grin

27 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nu.

| AnneBre a răspuns:

Mi-e lene să citesc. xD

| zurick a răspuns:

Da...am aparut si eu wow trebuie sa ma; laud cui nimanui...Nu ma baga inseamna sunt derutata de posibilul divort

| LordBolton a răspuns:

Da este super, dar am cam fost de decor in poveste...

| Exilee explică (pentru LordBolton):

O sa te pun si pe tine laughing

| LordBolton a răspuns:

Pacat ca nu o sa mai continui povestea...

| Neverwas a răspuns:

Da. happy
E foarte draguta povestirea!
Continua!

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Cat de cat big grin. Nu prea imi place ca e vorba de razboi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai tare poveste pusa vreodata pe T/A.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da^_^

| Bia001 a răspuns:

Asa si asa, m-am cam saturat de astea cu razboaie.

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Nu imi place fiindca e cu razboaie. Eu am una cu T/A sărac... cum e acum: cu multi puradei si bani putini...

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Îmi aminteşte de Pădurea Spânzuraţilor.

| pastru009 a răspuns:

Dap,foarte captivant si interesant. Vorba lui EuETARE: "Ce vrei?" "Adevar sau Minciuna".
Eu pentru tine aleg adevar, de data asta.Cat de bine te pricepi la istorie?
Primul capitol se refera la o istorisire cat de cat adevarata cu putine idei moderne, sa zic asa.
Nu te-ai gandit la titlu? Din ce deduc eu, am observat ca personajul principal este Phelippe si cele secundare camarazii sai, "singura lui familie".
Poti sa pui titlurile urmatoare(daca iti plac, desigur; daca nu mai scrii si capitolul 2 si poate alegi tu alt titlu):
1.Phelippe si camarazii de pe front.
2.Razboiul de 7 ani.
3.Phelippe si sovieticii.
4. Povestea lui Phelippe.
5.Phelippe,cel dintai, dar nici cel din urma.
Iti plac titlurile? Toate simbolizeaza cum el ramane pe la sfarsitul carti singurul, in razboi cu sovieticii si te lasa in suspans cu dialogul cu alte personaje, cu actiunile sale pana in capitolul urmator.Ca orice erou, fiind personaj principal, tu poti sa il faci eroul tarii pe care o reprezinta el.Vezi?! Idei generale din carti politiste sau cu crime etc. sau din filme.
Totusi scrie numele ca si substantive proprii cu litera mare la inceput si lasa tampenia asta de idee cu numele nostru de pe TPU,indiferent daca ii flatezi pe ceilalti sau le esti dator.
In primul rand, mai toti utilizatorii au nume prostesc, ca si mine sau ca si EUETARE sau multi altii. Pune nume englezesti, daca vrei romane, dar cele mai frumoase sunt cele englezesti(exemplu: poti combina 2 substantive si formeaza un nume: NeverWas,BlackThrone, Arose-din "arm" si "nose" etc. si asa ai format si trecutul verbului arise=a se ridica.-)Daca nu vrei sa renunti la acele nume, citeste inca odata si sa imi spui mie daca iti suna bine toate acele nume stupide(nu ca nu imi plac, stupide in sens ca nu au ce cauta asa nume inr-o carte). Pune nume reale sau combinate pe care le poti considera reale sau cel putin suna bine, de exemplu: Blackm(sau "j")ail.
Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu si mi-a placut si inc a imi place povestea ta.Continua! Bafta!
Funda?

| Crâstoşelul a răspuns:

Eu de ce n-am apărut? sad

Forever alone.

| Luka杀手的女孩 a răspuns (pentru Crâstoşelul):

Si eu sunt forever alone, stai calm.Acum nu mai esti asa forever alone, vin si eu aici sa iti tin companie big grin

| Exilee explică (pentru Crâstoşelul):

Da ma omule. Asteptati. Ca nu pot sa va iau pe toti ca am doar 2 maini si inspiratia vine si ea la timpul potrivit.

| Crâstoşelul a răspuns (pentru Exilee):

Eu care credeam că ai 5 mâini.

| EuETAREaDecisSaAibeUnNumeMaiScurtDecatDeObicei a răspuns:

Ce vrei?
Adevar sau minciuna?

| EuETAREaDecisSaAibeUnNumeMaiScurtDecatDeObicei a răspuns (pentru Exilee):

Du-te de-asi cu biologia (*ugh, isi aminteste de scoala*).
Eu vreau arahide, nu arahnide day dreaming

| moilolyta09 a răspuns:

Drăguţă.

| Luka杀手的女孩 a răspuns:

Ce dlaguuut happy.Da destul de draguta povestea, continua tot asa.