Da...am aparut si eu wow trebuie sa ma; laud cui nimanui...Nu ma baga inseamna sunt derutata de posibilul divort
Nu imi place fiindca e cu razboaie. Eu am una cu T/A sărac... cum e acum: cu multi puradei si bani putini...
Dap,foarte captivant si interesant. Vorba lui EuETARE: "Ce vrei?" "Adevar sau Minciuna".
Eu pentru tine aleg adevar, de data asta.Cat de bine te pricepi la istorie?
Primul capitol se refera la o istorisire cat de cat adevarata cu putine idei moderne, sa zic asa.
Nu te-ai gandit la titlu? Din ce deduc eu, am observat ca personajul principal este Phelippe si cele secundare camarazii sai, "singura lui familie".
Poti sa pui titlurile urmatoare(daca iti plac, desigur; daca nu mai scrii si capitolul 2 si poate alegi tu alt titlu):
1.Phelippe si camarazii de pe front.
2.Razboiul de 7 ani.
3.Phelippe si sovieticii.
4. Povestea lui Phelippe.
5.Phelippe,cel dintai, dar nici cel din urma.
Iti plac titlurile? Toate simbolizeaza cum el ramane pe la sfarsitul carti singurul, in razboi cu sovieticii si te lasa in suspans cu dialogul cu alte personaje, cu actiunile sale pana in capitolul urmator.Ca orice erou, fiind personaj principal, tu poti sa il faci eroul tarii pe care o reprezinta el.Vezi?! Idei generale din carti politiste sau cu crime etc. sau din filme.
Totusi scrie numele ca si substantive proprii cu litera mare la inceput si lasa tampenia asta de idee cu numele nostru de pe TPU,indiferent daca ii flatezi pe ceilalti sau le esti dator.
In primul rand, mai toti utilizatorii au nume prostesc, ca si mine sau ca si EUETARE sau multi altii. Pune nume englezesti, daca vrei romane, dar cele mai frumoase sunt cele englezesti(exemplu: poti combina 2 substantive si formeaza un nume: NeverWas,BlackThrone, Arose-din "arm" si "nose" etc. si asa ai format si trecutul verbului arise=a se ridica.-)Daca nu vrei sa renunti la acele nume, citeste inca odata si sa imi spui mie daca iti suna bine toate acele nume stupide(nu ca nu imi plac, stupide in sens ca nu au ce cauta asa nume inr-o carte). Pune nume reale sau combinate pe care le poti considera reale sau cel putin suna bine, de exemplu: Blackm(sau "j")ail.
Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu si mi-a placut si inc a imi place povestea ta.Continua! Bafta!
Funda?
Si eu sunt forever alone, stai calm.Acum nu mai esti asa forever alone, vin si eu aici sa iti tin companie
Da ma omule. Asteptati. Ca nu pot sa va iau pe toti ca am doar 2 maini si inspiratia vine si ea la timpul potrivit.
Eu care credeam că ai 5 mâini.
Portocale.
Eu vreau arahide
Ce zici de arahnide?
Du-te de-asi cu biologia (*ugh, isi aminteste de scoala*).
Eu vreau arahide, nu arahnide
Julyly2089 întreabă: