Pai,bine mai Ray, si gagica ta te-a parasit? Cauta... cauta, dar s stii ca nu ma mut in Timisoara
Din dragoste pentru mine nu faci asta?
Am o manea pentru tine https://www.youtube.com/watch?v=XxXjIjASGfM offfffffffffff iubirea vieti meleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nu ma cuceresti cu manea pentru ca le urasc...
In alta ordine de idei...te-ai indragostit de mine, Ray? Cred ca ti-ar putea fi mama; si altor cateva sute de utilizatori de aici!
Am fumat prea multa iarba azi, referitor la gajica nu am, eu de unde sa stiu varsta
Frate e frig e iarna trebuie bani ca sa stai la caldurica, fetelor le place la caldura nu cu sobolanii in canal
De ce muss in Timisoara, avem canale si in Bucuresti, mult mai murdare!?
Ca in tm stau
Ce vrei sa spui? Canalele voastre din Timisoara sunt mai murdare decat alea din Bucuresti?
Aici isi fac nevoile o gramada de vedete! La voi?
Man intrebarea e o gluma
Si eu, unde am vorbit serios? Am intrebat, nu am dat cu parul"!
Un prieten, mi-a adus niste cantece de Faramita Lambru! Asta e mare folclorist, are mormantul vis a vis de al meu, ultracentral, intr-un cimitir din Bucuresti!
Am retinut un cantec, mi-a placut la maxim si-i citez doar cuvintele, cu mici comentarii(e cantec tiganesc, eu nu sunt tigan, dar nu asta conteaza, am certificat de arian, scos de tata mare care a muncit si la Gearmata, si pe frontul de rasarit al armatei X germane condusa de von Meinstein din Crimeea, pe care au si cucerit-o la un moment dat!).
Dar sa-ti spun cantecul, Haios:
"Un tigan avea o casa, cinci copii si o nevasta, mai venea si noaptea beat si-si batea tiganca-n cap, Aseara a venit beat, si-a vazut tiganca-n pat, A fatat vacuta noastra, ca vad 4 picioare-n pat, dar ce fel de vitel sa fie, ca umbla cu palarie, si-mi arata pumnii mie!"
Precizaree vremuri cand fata oaia sau vaca, iarna pe ger, taranii, tiganii duceau in casa vitelul sau mielul cateva zile, ca afara murea de frig.Asta ca sa intelegi confuzia initiala a personajului nostru!
Certificat aerian?
Pe vremuri se dadeau asa ceva, ai sa razi, am gasit in casa.Adica invers decat cereau comunistii (comunistii voiau 'origine sanatoasa -adica sa puti cat mai tare a mujic!).
Pai cred ca o sa prefere caldurica si carnaciori de Craciun, decat frig si sobolanei.
Tu esti materialist? Daca raspunsul tau este NU, te-ai duce dupa una in pustiu sau in vreun canal din Timisoara?
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: