Ii aduc o fata frumoasa dezbracata, o sticla de sampanie fina, un tub de frisca, prezervative si anticonceptionale si sa vezi cum lasa smiley WhatsApp
Ii compun o melodie cu care sa aiba sanse mari sa castige la Eurovision 2014, asa ca va trebui sa inceapa repetitiile si probele in ritm asiduu si alert, cand sa mai aiba timp de WhatsApp!
Ii gasesc o prietena frumoasa si cu siguranta nu o sa mai aiba timp sa mai vorbeasca cu mine fiind ocupat sa o cucereasca
Ii scriu la fel de mult, poate mai mult pana se plictiseste si asa se potoleste de unul singur
Ii spun sa-si gaseasca pe altcineva de vorba. Oricum, mi-ar placea sa-mi scrie constant
Il lovesc cu tigaia dry cooker in cap sau il amenint ca daca nu inceteaza il aduc pe Fuego sa ii impodobeasca bradul.
Ii spun ca daca scrie de mai multe ori pe zi contul meu il va baga automat la ignor deoarece ai umblat la setari si nu mai stii cum sa il refaci.
Pai ii spun ca nu am timp si ca am altceva mai bun de facut decat sa vorbesc toata ziua pe WatsApp
TPU.ro întreabă:
anonim_4396 întreabă: