| MadnessCaffe a întrebat:

De cate ori mai invie Iisus Hristos?

Ii aud pe toti spunand "Hristos a inviat", deci mai invie de multe ori? Sau sunt mai multi Hristosi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare care o pun doar incultii, FATOOO, cati ani ai fa? 6? Si mai bine pui intrebarea daca exista Hristos, si exista, tu ce intrebare de ca.cat ai pus? Asa se zice, copila a naturii, deoarece in acea zi a inviat!

15 răspunsuri:
| ExistSiEuPeAici a răspuns:

Pai`...cred ca invie de mai multe ori.Ca daca erau mai multi Hristosi nu rima!laughing.
Decii`.In concluzie invie de mai multe ori.Ca naa`...creca` il omoara pe randlaughing.Si iar invie!laughing
Si totusi`. Hristos a inviat!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă tu gândeşti?
daca erau mai multi spuneau. " hristos 1 a inviat"... "hristos 48327 a inviat si el, saracu` "

Hristos a inviat o singura data si toata lumea se lauda ca stie.

| Työlki a răspuns:

Da! Sunt mai multi! Ii aud pe rapperi pe strada spunand Hristosii matii,Histosii lu tactu, lu bunicata, lu pisica! Si fecare a inviat!
P.S.Maine o sa auzi Tyolki a inviat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dmne...cati ani ai fato?> 3? macar respect sa ai! cica invie de mai multe ori! dmne...cum drac* sa invie de mai multe.asa se zice.da ce sa stii tu care vi din jungla.pana si animalele stiu sa se poarte vai de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da’ pă stră-stră-stră-stră bunicul meu îl chema Hristos. sad

| NOBODY a răspuns:

Nobody n-a inviat!

Răspuns utilizator avertizat
| Crisis a răspuns:

Ce raspunsuri idioate. laughing
V-ati intalnit voi cu Iisus si l-ati intrebat daca a inviat?

| Kazimir a răspuns:

Ai cumva poza cu Naomi la avatar?

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Hey laughing
Cei car eimi spun "hristos a inviat" le spun"De unde stii?!"
happy

Si apop pentru ceilalti intrebarea este la T/A
!

| MadnessCaffe explică:

Catre toti incultii care nu si-au dat seama, respectiv VsShadow, Ciiiuzy, kasumi, asta e o intrebare SARCASTICA!

In plus sunt BAIAT, NU FATA laughing, era o intrebare facuta in gluma, duuuh, categoria = trivia / amuzante.

Dar "voi nu poate sa gandeste"

@VsShadow Nu cred ca stii mai multe ca mine despre religie, asa ca nu imi spune mie sa imi pun intrebarea daca exista Hristos, ti-am luat-o in urma cu vreo 2-3 ani.

| SerjRap93 a răspuns:

Deci la intrebarea asta m-au deranjat doua lucruri
-faptul ca nu stii formula o intrebare
-nici eu nu-s credincios da asta nu inseamna ca imi bat joc de religie.baga la cap
aaaa si ala cu raspunsul lui cu rapperii ii praf...ar trebui sa faca diferenta intre rapperi si cei care se dau rapperi
app stii ca a doua porunca din decalog era sa nu duci numele Domnului Dumnezeului tau in desert? daca nu tine minte ca asta ti-a zis-o un rapper
pace!

| Pumpkin a răspuns:

Tu esti mai proasta ca mine, zau!

| MadnessCaffe explică:

Nu stiu formula o intrebare? Argumenteaza, sa vedem daca stii sa argumentezi, ceea ce sustii.

Nu imi bat joc de religie, e o intrebare serioasa sub forma de gluma. Daca v-ati uita mai atent adevarata intrebare e de ce credinciosii spun de 1 miliard de ori Hristos a Inviat cand toata lumea stie deja.

Care e faza cu a doua porunca? Nu vad legatura dintre intrebarea mea si a doua porunca.

1.Nu am dus numele nimanui. Daca e dupa porunca, inseamna ca toti oamenii il duc.
2.Suntem in Romania, nu in desert.

@She Sunt baiat, si bine ca esti tu desteapta ce ne-am face fara tine

| PikaRawrr a răspuns:

Sunt spiritele lui. Desteapto rolling on the floor.