Habar n-am ce gasiti toti amuzant in acest video, dar in fine. Sa spunem ca nu toti am fost educati asa cum ar fi trebuit, iar asta nu s-a intamplat doar din motive gen "nu am chef sa ma duc la scoala, sa invat carte". Lipsa banilor, copii multi in familie, lipsa mancarii si alti factori pot duce la ceea ce se "prezinta" in acel video.
Ai ceva cu dreptul de a-ti spune parerea? Ai dat un video, am comentat ceea ce simt. Chiar nu mai vreau sa ma mai implic emotional atat de tare in cineva care automat catalogheaza un om care nu e ca el, ca fiind ciudat, anormal. Nimeni nu-i degeaba in lumea asta, toti sunt importanti in felul lor, iar daca tu incepi sa faci pe istetul nu ma supara, dar nu demonstrezi nimic interesant prin faptul ca ai facut o gluma, imi cer scuze.
Tu esti cel ce a pus paie pe foc.
Nu inteleg ce este asa de amuzant.
Este armana.
Daca ai fii tu in locul ei, si ai vedea video`ul pe youtube, cum te`ai simti?
Cred ca nu prea bine.
Vezi`ti de treaba ta.
Chiar daca nu vi se pare amuzant tuturor, mie mi se pare si nu imi pasa daca imi sariti in cap cu asta.Si vreau sa bat un apropo:sa vorbesti nu cred ca inveti la scoala. Poate doar sa vorbesti elegant. Cel putin eu am invatat sa vorbesc inainte de a merge la scoala si nu am fost la gradinita(am stat prin spitale). Bravo Kronstadt!
Http://www.youtube.com/watch?v=QgInLtkz6R0&feature=related mie asta imi place, cand lumea vorbeste serios acolo si...hop, apare el =))
Kronstadt, da-mi voie sa-ti raportez intrebarea, ca sa ti-o stearga adminii, sa nu mai vad atata ipocrizie, atata prefacatorie, filozofie si, bineinteles, prostie.
Ne dam buni si milostivi, dar de fapt, emanam rautate prin toti porii.
Ni se facu mila dintr-o data, de cei fara pregatire.
E, zau?!? Impresii! Doar facem pe grozavii, in fond, toti suntem la fel. Ne place sa batem campii, ne agatam de te miri ce, si facem din tantar, armasar. Uitam de la ce incepem, si o dam in filozofie, explicatii de doi bani, si afirmatii puerile.
Hellooo! Trezirea, natiune! Cum credeti ca se poate trai daca nu radem si nu glumim? De ce va mai amestecati aiurea, daca nu stiti sa gustati o gluma? Este suficient sa faca unu pe grozavu, ca apoi... turma.
Mai spunea cineva pe-aici, "cum ar fi sa fii tu in locul ei" [al celei din videoclip]. Ei bine, tocmai pentru ca nu sunt, tocmai pentru ca eu am o cultura si ceva minte, tocmai pentru ca eu am invatat pe cand altii scuipau seminte in fata blocului, tocmai de aceea, imi permit sa ma amuz pe seama prostilor.
Oare tot vremurile astea atat de grele, v-au inrait in halul asta?
Amintiti-va doar, ca avem o singura viata, si ca trebuie sa ne-o traim frumos.
Va doresc o zi faina si spor!
Andromedda întreabă:
DaciaRomania întreabă: