Nu degeaba te cheamă „Zombalăul"... yea, seems legit
*poker face*
Acum am realizat asta; nici nu doream să fiu în conformitate cu username-ul.
I'm a f*cking genius!
http://fc04.deviantart.net/......4wz6u8.png
De niciodată.
Eu vreau să mă călugăresc.
Să stau departe de lumea asta.
Departe de întrebările astea...
Si eu vreau la fel,
nu vrei sa ne imbarligam si sa facem cativa copii care sa gandeasca la fel?
Îi închidem în mânăstire departe de lumea asta rea.
„mănăstire", nu mânăstire Lumea e bună pentru fiecare, răi suntem noi...
Eu știam că-s corecte amândouă, „mănăstire" fiind o formă mai veche și mai folosită.
Apropo, nu te lua de Digi, că iar pleacă de pe TPU câțiva ani.
Acum am motiv sa raman
Aww, ce drăguț din partea mea! Sau a ta? Sau...
Din partea ta
Hey, donsoara, pune stapanire pe sentimente, Digi are deja o prietena si chiar nu are de gand sa se calugareasca.
Ok, stiu la ce te gandesti dar nu e asa. Voiam doar sa te anunt din prima ca sa nu suferi dupa
O zi buna, Ervi.
ok, ești nebună, de fapt ești fată cum sunt și eu, te înțeleg. Nu suntem împreună și nici nu mi-am dorit să fim vreodată și nu îmi doresc. Ne știm de câțiva ani (eh da, nici nu știu cum arată, pe vremurile alea nu conta aspectul), dacă era să fie ceva, nu crezi că-ți luam locul? Am destul prieteni băieți, și nu-s cu toți, frână la paranoisme că mă enervezi.
Ok, eu doar ti-am spus, nu e nevoie sa te enervezi, stiu ca il placi, nu e nevoie sa iti ascunzi sentimentele pentru ca e ceva normal sa-ti placa de Digi
Acuma a mai crescut, e mai "normal".
Crezi ca mie imi pasa mai mult de aspectul unei persoane? Uh, se vede ca nu ma cunosti, pe mine ma intereseaza doar sa ma simt bine cu persoana respectiva.
A si pune frana tu la paranoisme pentru ca eu am vorbit frumos, eram calma dar nu ma enerva, ok?
Nu vreau cearta.
*bagă în ea popcorn*
*îşi deschide o doză de cola*
*bea*
*râgâie*
Continuţi, continuaţi.
S-a terminat.
Nu e adevărat, eu sunt geniul aici.
Ești bună. Ok.
Bine, putem împărţi genialitatea asta.
Vreau drepturi de autor pentru ea.
Venerabilul întreabă: