| IsabelaIssa a întrebat:

De cativa ani inacoace incerc sa gasesc raspuns la o intrebare ce m-a enervat cu nervii si acum am nervii nervosi. Deci am depresie nervoasa din cauza asta intelegi? Deci, intrebarea mea este, deci: deci cum pot scoate petele de pe un dalmatian ca nu am reusit. DECI care imi raspunde primeste o fundita martisor cand o veni martie.Deci ne-am inteles, ok?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De pe dalmatian?laughingPui clor pe pete si freci cu peria de sarmarolling on the floorsigur ieserolling on the floor.

15 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

Deci, poţi încerca cu o foarfecă. Succes! laughing

Răspuns utilizator avertizat
| change12 a răspuns:

Freci petele cu o bucata de sunca si apoi il scoti la plimbare prin parc

| rex_2081 a răspuns:

De vanish n-ai auzi? Torni o masura peste pete si apoi in masina de spalat.Deci succes garantat deci suta la suta.

| Miruna3094 a răspuns:

Deci poti sa vopsesti dalmatianul laughing

| vladutz00 a răspuns:

Il pui sa se imperecheze cu un caine fara pete si vezi ce iese

| spaikizz a răspuns:

Simplu! Ii acopero petele cu lavabila, cu foarfeca, lipesti hartie alba pe pete, il tii la soare sa se bronzeze bine, bine si va fi tot negru. Raspunsl meu mertita fundita?

| ancutsa410 a răspuns:

laughingincearca cu DERRO 99 petelaughing

| IsabelaIssa explică:

DECI va multumesc pentru raspunsuri, pana acum l-am dat cu clor, l-am frecat cu peria de sarma, si i-am decupat petele. Deci ce altceva mai pot face?

| IsabelaIssa explică:

DECI va multumesc ca ati raspuns nebuniei si curiozitatii mele. DECI pana acum l-am dat cu clor, l-am frecat cu peria de sarma - pe caine- si l-am decupat de pete. DECI inca mai are :-o ce sa mai fac? laughing

| katala a răspuns:

Deci :
1. dalmatianu' are pete, se stie
2. daca ti-ai luat dalmatian inseamna ca ti-a placut, deci de ce vrei sa scoti petele?
3. daca nu-ti plac petele, de ce ti-ai luat dalmatian?
4. daca chiar il vrei fara pete, intoarce-l pe dos

| dyenutza01 a răspuns:

Vba lui ancutsa410! incearca dero 99 de pete, poate gasesti a 100-a pata la care folosestelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama lor de pete! Ia niste vopsea lavabila si vopseste-i petele, lasa-le sa se usuce si gatalaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vidde dalmatianul si cumpara-ti un caine alb simplu nu

| parazitu_8805 a răspuns:

Dai foc.
atunci va fi tot negruhappy