| Duhovnicul a întrebat:

De catva timp ma vad cu o fata.
Aseara m-a sunat, am raspuns si mi-a spus : " Hai vino acum ca nu e nimeni ";
toate bune si frumoase ma pregatesc, alea alea, cand ajung la ea acasa ce sa vezi? surpriza, chiar nu era nimeni straight face
cu ce am gresit? thinking

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Ai gresit adresa sau e pacaleala de 1 aprilie servita mai tarziu, la recedevil

13 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mi'ar place să o cunosc laughing. Cu ce să greşeşti... fata ţi'a zis şi ea adevărul, tu nu l'ai interpretat bine.Genial!laughing

| Barajag a răspuns:

Ai gresit ca te-ai duslaughing

| Roby67 a răspuns:

Cum nu era nimeni? Tu esti nimeni?winking

| Ea12345 a răspuns:

sigh Off... fata asta si-a cam batut jochee hee
Presupun ca tu te si pregatisei, vand ea te chemase...smug laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu faptul ca ea nu ar fi vrut sa dezvalui nimanui, nici macar noua.

cami
| cami a răspuns:

laughing da' nu vad de ce esti frustrat, fata ti-a spus adevarul laughing

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cred ca invitatia trebuia sa fie facuta de 1 aprilie! Atunci ai fi gustat-o si tu!

| ItzRivenGod a răspuns:

E posibil sa fi auzit tu gresit si ea poate a zis hai vin acum ca nu e nimeni si cand ai plecat ea a venit.pfai si ce noapte ai fi avut

| kidulinha a răspuns:

Numai la prostii ti-e gandul, mai Teddy rolling on the floor))))

| AndutzaAndu a răspuns:

Păi intr'adevăr nu era nimeni rolling on the floor.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Ce bine-mi pare ca ai luat teapa laughing

| Minty a răspuns:

Teddy are pentru tine fructe, morcovi, vitaminehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nene...astea-s dume de clasa a v-a, luate de pe net, vina si tu cu un banc bun. Am mai vazut un post, pus pe blogu` lu` unu`, ala mi s-a parut chiar glumets, "cica o tipa, (si el ca tine, lipsa de inspiratie, si vine cu o chestie gen: sa-i prostesc pe prosti! posteaza in locul unei fete, care,, impartaseste,, blog-ului, cum ca ea a intalnit un baiat, s-au indragostit, si au inceput sa se f***, doar ca el a insistat sa i-o puna si in tubulets, ea a zis da, i-a placut doar ca "cica" incepe sa se scape, ba in troleu`, ba la servici, sic ere sfaturi...", la asta chiar am ras, in special de "solutiile" cititorilor; aici, mai am putin si incep sa plang, ma intristeaza prostii si sunt multi, foarte multi, care chiar cred o asa idiotenie! Sad But True!