Intele troll-ul. Dar nu inteleg oamenii care prefera acest 'manifest'. Ma poti ajuta tu cu o explicatie?
Ca sa ai de unde sa il tii
M-ai facut sa-mi amintesc de o tiganca care statea la semafor cu toata satra ei, si care isi pusese covrigul pe care tocmai ce-l cumparase in cap, zicand "sunt regina!". M-a bufnit rasul atunci
In acel sezon a fost vorba despre un trafic de covrigi. Ce, tu nu faci trafic de sentimentele mele?
Stii, e ca si cum ai scrie un scenariu dintr-o drama fara un final tragic. " Voi fcae asta. cred, probabil. asa fac", insa al carei curs urmeaza parca bunul meu plac. Asa de duali putem fi?
Daca o sa fie cel mai bun best Seller, e mai splendid decat un zgarie-nori din Dubai.
Dar cam pari genul care ar da vrabia din mana pe cea de pe gard.
Am zis ca pari. adica eu practic de priveam ca fiind un nou brand de moda. Un lucru stiu sigur... genul feminin
Eu sunt un..copac Tu esti pasarea aceea cu cioc ( ii stii numele ) care-mi gaureste scoarta precum scorbura unui covrig )))
Vai, dar ce mai expresii, "scorbura unui covrig". De data asta chiar am ras
Cat despre pasarea aia, se numeste ciocanitoare. Ce ai zice daca as reusi sa te daram?
Eu credeam ca era cuc M-ai daramat cand m-ai deziluzionat din informatiile proaste.
Julyly2089 întreabă: