Primul caine care a existat pe Pamant nu era prea istet asa... era cam prostanac! Si prima oara cand a simtit el nevoia sa se usureze s-a dus langa un gard. A inceput el sa "picure" pe acolo, dar pana sa termine i-a cazut gardul in cap! Asa ca de atunci, cainii ridica piciorul cand fac pipi, pentru protectie
Au ticuri nevoase mostenite de la parinti. cred ca daca intrebi un caine treaba asta, nici el nu stie sa-ti raspunda.
Nu toti cainii doar masculii. E chestie teritoriala. Cum noi intram pe hi5 si YahooMess ei cunosc alti caini prin intermediul mirosului. Vine catelul miroase un pom si afla instant ce masculi au fost inainte aici, ce au mancat aseara, etc. O sa miroasa locul o sa incerce apoi daca esti atenta sa urineze exact deasupra locului in care a urinat cainele dinainte lui. E un fel de uite ce tare si mare sunt eu, aici e teritoriul meu, i`m the boss. Ai inteles ideea. In regnul animal sunt dese disputele teritoriale. De exemplu ursii zgarie copacii cat de sus pot e cam aceiasi chestie.
Poi ca sa isi marcheze teritoriul... dar il ridica ca sa faca pe roata masinii ca altfel nu ar avea cum
E ca si cand tu ai vrea sa iti faci nevoile si nu ti-ai da pantalonii jos. Foarte simplu.
anonim_4396 întreabă:
xBoyka întreabă:
Julyly2089 întreabă: