SoftCristi
| SoftCristi a întrebat:

De ce atunci când mă uit la o fată mi se pare urâtă?

Răspuns Câştigător
| christabell a răspuns:

Nu te mai uita la "o fata", uita-te la mai multe, cu siguranta vei vedea una frumoasa pe gustul tau.

30 răspunsuri:
| anad a răspuns:

"Nu-i frumos ce-i frumos, ci-i frumos ce-ti place" deci inca nu ai intalnit-o pe cea care sa iti placa si pe care o vei vedea cea mai frumoasa.

| Arthur a răspuns:

Am un prieten care are aceleasi inclinatii...

| Flav a răspuns:

Fiindca inca nu i-ai descoperit frumusetea interioara. Mie mi se par interesante si frumoase abia dupa ce patrund in luminisul sufletului si-n secretele lui...

cami
| cami a răspuns:

Si daca privesti un baiat, ti se pare frumos?

| Razvan a răspuns:

Pentru ca ai alte principii.Morale,bineinteleslaughing

| JeSa a răspuns:

Reaminteste-ti intotdeauna ca o alta sansa poate sa apara, un alt prieten, o noua iubire, o forta reinnoita...FII PERSEVERENT SI CAUTA FERICIREA IN FIECARE ZI!
P. S " Este o nebunie sa urasti toti trandafirii, doar pentru ca te-ai intepat intr-un spin, sa renunti la visurile tale doar pentru ca unul nu ti s-a implinit, sa iti pierzi credinta."
Cu drag, Jessy

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Fizic?
Pai poate e chiar urata fata. :]]

| zalisa a răspuns:

. fiindcă e?:S

| c0rn3l1uss a răspuns:

Gay?

| matchpoint a răspuns:

Salut,
nu ai baut suficient. Cica fata urata nu exista, numai barbat care nu a baut destul. Pa

| sunset a răspuns:

Poate nu ti se pare si asa si este.

| Me23 Tia a răspuns:

Poate ai alte inclinatii sexualehappybaietii sut frumosi?

| Tot.Eu a răspuns:

Pt ca ai suferit in urma pierderii una si acum toate ti se par urate deoarece tie ti'e dor de acea fatawinking

| Instinkt a răspuns:

Pentru ca e uratalaughing)

| luvieere a răspuns:

N-ai băut destulhee hee

| diablo4life a răspuns:

Pai ori esti pe dos.rolling on the floor ori nu stii cum sa privesti o fata.

| PedoBarbie a răspuns:

Pentru că o placi. Ha!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ai suferit dupa o fata frumoasa? nu este normal sa gandesti asa, iti reprimi ideea ca o fata poate fi si frumoasa pentru ca ai suferit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista 2 posibilitati:

1. poate fata chiar e urata

ORI:

2.ai alte inclinatii sexualehee hee

by YuMi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ziceam si eu cand eram mai draclaughingpentru ca nu aveam sanse la eawinking
Acum toate imi par frumoasetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti misogin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să-ți cureți ochelarii și să nu te mai uiți prin geam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu sunt oameni urati sau frumosi, cu atat mai putin fete invata sa privesti oamenii si cu alti ochi si atunci vei vedea ce frumosi sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca i-ai vazut pasarica plina de stuf!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca esti gay. ca sa suferi atat de tare incat sa ti se para toate fetele sunt urate.e cam de necrezut. una tot ti se pare. deci ori esti gay.ori esti. disperat gen. dupa o fata.din trecut si. ma intelegi.cat despre commentu care l-ai lasat la Nimeni Altu' m-ai lasat rece.deci esti gay.hee heecine e cu mine sa ridice mana susrolling on the floor

| simoSTAR a răspuns:

... dar cand te uiti la un baiat?hee hee

| corina_4591 a răspuns:

Poate ca esti gay?! Fara suparare dar poate ca nici nu ti-ai dat seama., poate mai tarziu. Tu stii ce ai vrut sa spui cu intrebarea asta.

| irene4ever a răspuns:

Pai daca fata chiar e urata, atunci e ceva normal, dar daca fata e frumoasa si tu o vezi urata e ceva grav. laughing sau poate ai alta orientatie tongue

| fiona26 a răspuns:

Poate pentru ca toate suntem urate sau poate pentru ca avem un suflet urat dar cel mai sigur poate pentru ca nu stim ce inseamna adevarata frumusete.