Ma amuza ca te-am vazut sa zici la o alta intrebare de genul " pai lasa ca pedobarbie scrie intrebari de genul mai mereu" dar si tu raspunzi mereu . pui paie pe foc
Da, da. Uneori sint prea funny raspunsurile care imi dau prin cap.
Pun paie pe foc yow
Pun paie pe foc,
Daca nu-i de-ajuns, îl pun si pe Pinoqo.
Daca ai incercat sa fii amuzant, se potriveste zicala aia " ai falit mizerabil" .
Vrei sa fiu amuzant? Adică nu sunt amuzant? Gata, mă omor, nu mai are rost sa trăiesc.
Good luck
Fără sustinere emotionala...nimic? Doar succes...
Mă simt devastat.
Nu-i problema mea.
Auzi mă, tu m-ai făcut cumva băiat? Haloo! Ce oameni exista pe pământul asta.
sa stii ca nu am bolul magic cu mine sa iti ghicesc genul. cred ca Doub mi l-a furat, firar sa fie
Da... Ea ti l-a furat. Haha, da, exact "Doub"
Tu nici nu stii cum arata asa ca shhh. plus, tu zici de mine ca ti-am gresit genul, dar tu ce scuza penbila ai ca ai facut-o? ai spus "Mă simt devastat", eu macar am scuza ca nu stiu, dar tu ce scuza ai?
Eu... Incercam sa mă prefac iar ca-s băiat. ASA, de dragul vremurilor. Ce vremuri...
Hemafrodito
Ha ha ha..." Amuzant". Pai, prin faptul ca pot juca rolul de băiat, mă face mai speciala. Gay ce esti.
Ceeee? Cum ti-ai dat seama?
Imi plac "fetili" mai hemafrodito
Am altul de rezerva. nu va duce capul
Endurica prost... Daca-mi mai zici asa, o sa te chinui toata viată. In lagăr te închid.
Sa inghete lada frigorifica ca( scuza-mi cacofonia) mai ai unul. De unde faci rost de ele?
Mai hema ( pot sa iti zic asa? hmm, de ce te intreb oare, ca oricum nu imi pasa daca te deranjeaza, mda ) am trecut eu prin mai rele. aia e vacanta
Secret de stat. nici extraterestii nu au asa nivel inalt de securtate.
Imi faci si mie rost de unul?
Iti dau ciocolata! ^_^
Hai ca e o super oferta.
*viata* scuz.
Auzi, îmi cer scuze...Doamnee. Ha.
Enduțu, vezi ca te joci cu focul. Treaba ta.
Ce fel de ciocolata?
De care vrei.
Pff, si tu credeai ca te iau in serios? daca ziceai lava, mai ziceam, dar asa. hai ca poti mai bine, am pretentii. cica
Vezi ca te bag intr-un borcan cu scorpioni.
Mare branza. m-am trezit odata cu unul in pat cand am dormit pe balcon
Stii ca se foloseste proverbul,, S-a dus in strainatate, ca sa-i fie mai bine, ca acolo sunt caini cu covrigii. dar stii care caini isi incovrigesc coada, care sunt sanatosi, ca cei bolnavi nu au covrig.
DaciaRomania întreabă: