Eşti sigur că masonii au creat virusul gripei porcine?
Poate că şi Nostradamus a greşit cu câţiva ani, sfîrşitul lumii mai poate aştepta.
Din cate am citit virusul a fost creat intr-un laborator din 2 tulpini de gripa porcina, 2 tulpini de gripa umana si una de gripa aviara.
Pai e clar! Vor sa crapam cat mai multi inainte de 2012, ca sa-i falimenteze pe antreprenorii de pompe funebre!
S-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Au si sloganuri "inspirate".
Eu locuiesc langa un spital de urgenta, vis-a-vis de care a rasarit o baraca de pompe funebre cu sloganul:
Va tineti bine?
Stati jos?
Ok...va spun:
"Noi ducem mortu' cu tot confortu' ".
Daca nu ma credeti, va stau la dispozitie cu poza.
"Noi ducem mortu' cu tot confortu' " E hazliu, insa m-as simti jignit sa se adreseze rudei decedata folosind acest cuvant morbid: "mort", parca suna prea prea insensibil, ca si cum n-au pic de respect pentru. decedatul pe care-l iau si la misto. Adica, este o afacere pentru. ei, dar pentru. rudele indurerate nu este, si ar trebui sa aiba putina compasiune fata de ei. Eu unul n-as apela la serviciile lor.
Ei bine...ar trebui sa te mai documentezi. 2012 a cazut:http://afla-si-tu.do.am/......1-02-33.In al doilea rand, ce stii despre Noua Ordine Mondiala?
Cu certitudine gripa porcina a fost creata de masoni.scopul: diminuarea drastica a numarului populatiei globale. nu pot face fata a 6 miliarde de oameni. Cu cat sunt mai putini cu atat mai bine. Pe pamant vor ramane numai "cei alesi", cei cu putere spirituala foarte mare
Curioozitatea întreabă:
Julyly2089 întreabă: