Din punct de vedere economic, pentru o familie 3 copii sunt mai mult decat suficienti. sau erau pe vremea aceea. in zilele noastre, uneori, si doi sunt prea multi. Eu imi doresc gemeni, da-le-ncolo de economii
Trei este un numar fatidic la care recurg adesea autorii de basme:trei feciori, trei fete, trei incercari, trei zmei.
Pentru ca doi sa fie mancati de lup si al 3-lea sa se duca cu para la masa x( ce enervanti sunt astia mici mereu parasc
Avand in vedere ca tu ai postat intrebarea la "Trivia/Amuzante" am sa iti raspund ca: aceasta capra avea doar 3 iezi pentru ca s-a consultat cu oameni de marketing, PR si s-a hotarat ca daca va avea 4 iezi sau mai multi va fi mai putin cunoscuta. A ascultat sfaturile si acum a ajuns celebra in Romania. Dar din pacate alte capre vor sa ii ia locul si vor sa apara in show-bizul nostru.
Pai avea 3 pentru ca numarul par ii pentru morti... si unu era prea putin 5 era prea mult pe criza asta... deci... raspunsul este 3 iezi frumosi
Ca sa nu aiba 4? :-s
Probail s`a gandit ca daca mai face unu o sa aiba cheltuieli prea mari cu ei
Pey e normal ca avea 3 iezi. unul mare, unul mijlociu si unul mic.si prin povestea asta intelegem ca desi nimeni nu il asculta pe ala mic pentru ca spuneau ca nu stie ce vorbeste ca e cel mai mic s-a dovedit ca cel mai mic era si cel mai istet si ca nu trebuie sa subestimezi o persoana niciodata
Capra avea numai trei iezi ca na mai pus tapu rezervor pentru cel de al patrulea