| kiky278 a întrebat:

De ce barbatii au inceput sa devina ca femeile? Adica se epileaza, se dau cu oja etc.

Răspuns Câştigător
| Gentiana a răspuns:

Pentru ca ei spun ca viata de femeie este mai usoara. Da de unde!
S`o creada ei! Fetele sunt mai chinuite decat baietii, din orice punct de vedere.
Iti dau si un ex. la intreabrea de ce barbatii au inceput sa devina ca femeile:
in preajma Craciunului, la scoala, am facut si noi bradul.Si a adus dirigintele nostru aparatul sau de fotografiat.
Si avea si o colega de-a mea la fel a al dnsului.
Si le-au incurcat.Si intreaba colega mea:
-Care este aparatul meu?
Pe cand domnu` meu diriginte zice:
-Al meu e ala cu oja pe el.
Si mentionez ca nu are nevasta, si nu sta cu mama sa.
Sta singur, deci, ne gandeam si noi...laughing

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mihaelaa98 a răspuns:

Ca sa para travestiti rolling on the floor)))))))

| User a răspuns:

De cand Cristiana Ronalda e la categoria "barbati"? A da, corect, e la categoria "barbati"laughing

| INSOLINYO a răspuns:

N-au voie sa fie ingrijiti?, sau vrei sa traiesti cu o gorila-n casa?hee hee

| Contrast a răspuns:

Pai...se fac mumosi!
Daca tin la imagine!

| SfarsitDeDrum a răspuns:

Pai.
fostul meu se dadea cu oja pentru a nu`si roade unghiile!smug
multi se penseaza intr-un fel nu cred ca ai vrea sa fii cu unul plin de par pe nas sprancene si noh.
la epilat am un pr care de obicei radea de cei ce se epilau pe picioare dar o data cica "din curiozitate si din lipsa de ocupatie" in timp ce facea baie s`a epilat cu bigu`!
si alti stiu ca se epileaza pe picioare pentru inot ca sa alunece mai bine pe apa [sau in apa]
apoi daca nu au o astfel de scuza ceilalti fac toate astea ori ca sunt bisexuali ori sa se dea in spectacol
cea0o!>big grin

| GeorgyIubitzicaTa a răspuns:

Dc? Pt ca baieti le admira prea mult pe fete si isi dau seama ca ele pot face mai multe ca ei (incearca sa ne copieze tonguetonguetongue rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor )

| Anca a răspuns:

Pt ca le place sa arate bine. Mie imi plac metrosexualii. Nu suport parosii, aia cu unghiile neingrijite, aia cu sprancene ca streasina la casa... etc etc.

Prefer un barbat cat mai curat, cat mai epilat, cat mai aranjat ~!

| tpurotpuro a răspuns:

Ai mare dreptate, in zilele de azi asta se intampla foarte des.Eu cred ca fac chestia asta pentru ca nu cred si nu il iubesc pe Dumnezeu,. Acum serios, de ce nu respecta ce El le-a daruit? Sunt defecte, dar si multe calitati, poate au fost nascuti asa cu un scop.Bine ca mai exista in lume si barbati care il iubesc pe Dumnezeu.
P. S:Cine nu ar dori sa devina ca noi, femeile?laughing(glumesc)
P. S. S:Am 10 ani big grin

| Myladdy a răspuns:

Pt ca sunt metrosexuali!
Dar nu au inceput acum,. sa nu uitam ca acum sute de ani aveau parul lung, iar la casele regale se si machiau si pudrau. Mai slabut era cu spalatul, dar de boire nu uitau!
Sa zicem ca au mai multa grija de ei! Si nu cred ca se dau cu oja, ci cu un lac incolor, benefic unghiilor, care arata f bine. Iar cu pensatul si epilarea in zone bine stabilite, e chestie practica!
Ce oral ar mai iesi printre zulufi?rolling on the floor

| Senny a răspuns:

Unii din dorinta de a parea mai interesanti, altii din prostie straight face

Întrebări similare