Au lapte la discretie!
si se stie ca laptele de mama ....este foarte consistent!
Pt ca femeile sunt prea ocupate cu copii si barbatii golesc frigiderul glumeam nu stiu
Ca nevestele lor nu mai fac sex o perioada, dupa nastere... asa ca sufera si se refugiaza in mancare
Viki are dreptate. Unii se ingrasa in timp ce sotiile sunt insarcinate. Se numeste sarcina empatica, e pe fond psihic. Din dorinta de a fi pe acelasi loc cu sotia, dezvolta simptomele unei sarcini (greutate in plus, uneori greturi etc.). Dar nu tuturor li se intampla. Unii sunt suficient de curajosi sa isi mentina locul de sot, protector, atent bla bla bla.
Tata s-a ingrasat cand era mama insarcinata cu fratimiu pentru ca s-a lasat de fumat
Sa presupun ca barbatii sunt proprietari de femei, sau ai tradus pe "Goagal" intrebarea din franceza?
@ardnaxur:scuza-ma dar nu am timp sa caut pe net intrebari, pur si simplu imi vin in minte
Ideea era ca, ori te-ai referit la sotiile lor, ca "femeile lor" suna ca si cand ai vorbi de niste pesti, ori ai gasit ceva in franceza unde "femme" inseamna sotie/femeie.
Partea a doua, am pus-o ca sa ma dau mare, dar prima mi-a sunat al dracului de misogin.
Unii se ingrasa inainte, altii dupa.Inainte pentru ca ii tin companie sotiei care mananca pentru doi si nu vor sa ramana mai prejos, dupa pentru ca ii tin companie copilului la supt.
Ce va luati atat de barbati ca"sunt gravizi psihic", "goles frigideru"
Cel mai bun raspuns e ca mananca mancarea copiilor