| Didy a întrebat:

De ce cand vorbesti cu un prost te doare capu?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alarma de detectare-esti atentionat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ti se intampla numa` tielaughing, eu cand vorbesc cu o proasta nu ma doare capu`! b-)

| Razvan a răspuns:

Si iata cum am aflat eu sursa durerilor mele din cap din ultimul timpthinking
Te-ai gandit sa te faci doctor?hee hee

| thegreenalien a răspuns:

In primul rand nu exista oameni prosti, sunt doar ignoranti sau indiferenti. Te doare capul pentru ca desi persoana cu care vorbesti este foarte diferita de tine ( majoritatea percep aceste diferente drept " prostie ") incerci sa ajungi la un consens, sa te apropii de el/ea si e dificil, iar orice efort este rasplatit cu o durere de cap

| alecs871 a răspuns:

Nu stiu, dar mie acum simt ca imi plesnesce capul.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pentru ca iti face 1000 de draci laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca este destul de "destept "ca sa te faca sa iti pui mintea la contributie!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Pentru ca uneori e mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

| tweety_8071 a răspuns:

Pentru ca face aderente inteligenta ta cu prostia luilaughing

| patricCia a răspuns:

Pentru ca atunci cand incerci sa ii explici ceva nu pricepe si trebuie sa ii repeti de o 100 de ori si asta te oboseste mai tare decat daca alergi 2 ore incontinuu laughing laughing

| lemonlollipop a răspuns:

Pentru ca ai senzatia ca vorbesti cu un perete happy
Solutie: Ignora prostii...

| Kynext a răspuns:

Simplu' nene.Cand vorbesti cu un prost de fapt vorbesti cu peretii. Undele sonore se lovesc de pereti si se intorc, mai puternic decat au plecat, la sursa.Si atunci logic ca te doare capu'.

(m-am inspirat din raspunsul lui lemonlollipop blushing)

| deathlord a răspuns:

Ca te pui la mintea lui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca el e un prost de cesa nu te doara capu daca e un prost pa mine ma doare decat cand ma imita

Întrebări similare