| patricCia a întrebat:

De ce cand vreau sa ma apuc de facut ceva parca cineva ma indeamna sa intru pe TPU si sa pierd vremea toata dupa-masa thinking Serios TPU ii ca un drog laughing. Si dupa ce incep lucrul respectiv, tot pe TPU ajung laughing.

Răspuns Câştigător
| criss:) a răspuns:

Ma simt si eu in descriererolling on the floornoroc ca am treaba si nu prea intru pe calculator, altfel tot aici as stabig grin

11 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Orice cantec isi are vremea lui.

| Vizitiul a răspuns:

Intr-adevar, TPU creeaza dependenta, important e sa "pierzi" vremea, invatand ceva nou.

| Razvan a răspuns:

Orice e in exces dauneaza.Chiar si TPUhee hee
Mai bine rezolva-ti treburile si apoi intra pe site
Treburile nu pot astepta dar TPU iti garantez eu ca nu pleca nicaieritongue

| Silvia a răspuns:

Asa eram si eu la inceput. Dar vei vedea ca pana la urma te vei plictisii de TPU.

| MisterKat a răspuns:

Salut! Si eu sunt dependent de acest site. E foarte frumos happy Dai mesaje, raspunsuri, pui intrebari, discuti cu oamenii, socilaizezi, iti faci noi prieteni.

O zi buna!

| c0rn3l1uss a răspuns:

Si eu la inceput tot asa eram laughing)

Dar acum, mai mult stau cu prietenii etc big grin

Don't worry o sa te plictisesti si tu. happy

| Kanghu a răspuns:

La inceput stateam si eu mai mult dar nici chiar in exces dupa 2 luni m-am plictisit si intram foarte rar acum am inceput sa mai intru da nu foarte des.

Iti garantez ca dupa ce timp stat pe TPU te vei plictisit si nu vei mai sta chiar asa.

| tim a răspuns:

Ei, nu e chiar un drog, poti sa iesi cand vrei. doar ca trebuie sa apesi tastele potrivite.

| NoNameToday a răspuns:

Pai sincera sa fiu, nu stiu pentru ca prin asta trec si eulaughingSunt dependenta de TPU.Imi place sa intru, sa citesc, sa ajut daca pot si sunt in masura. Din pacate in ultima vreme nu am mai intrat am fost foarte ocupata, de aceea am avut impresia ca ma simt prost, dar repet:Nu stiu de cethinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing, si mie mi se mai intampla sa vreau sa fac ceva, si apoi sa intru pe TPU, pierzand din timp fara sa fac nimic. Nu e un drog, e un loc unde te regasesti. E ca o carte buna: o citesti cu placere, dar apoi parca tot de mai uiti pe la coperti, rezumat laughing.