Wow, pai ce fain e la munte, jos... Pai, sa vedem: are f. multe substante si vitamine bune, tine de foame ideal, are efect antidepresiv, unele tipe o consuma, alaturi de cioco, bere si diverse bauturi, in loc de sex, plus ca e si cea mai sugestiva forma analoga vajnicului "insamantator", si pe dinnauntru dezmierdator! Scuze, ordinea e, de fapt, inversas! ntai dezmierdari, si abia apoi copii! Am omis ceva essential?!
Raspunsul nu e concludent...si barbatii pot avea anemie, le cade parul si...mananca banane.
In fine, intrebarea trebuia sa fie cam asa: de ce trebuie femeile sa manance banane? k daca le place sau nu, e cu totul altceva, dar cum intrebarea e la rubrika amuzante, se accepta. intrebarea gresita-raspunsul corect!
Frate, ma uit la tine, si nu imi vine sa cred.esti un morman de prostie, crede-ma.ne cunostem de undeva, ti-am ramas dator cu ceva? am observat ca la voturi stupide, figurez numai eu.de doua saptamani de cand sunt aici, ai dat 34 de stupide, dintre care 30 sunt ale mele. oare tu ai vreo problema? incearca sa consulti un psiholog baiatule.sau mergi undeva la periferia orasului ca acolo este de tine.nu ca ma intereseaza voturile in mod deosebit, am primit muolte voturi stupide, si am sa mai primesc, insa niciodata nu am vazut ca o persoana sa-mi acorde atata atentie.sincer,tu ai o grava problema de personalitate.sa nu spun altceva.
Pt ca e sanatoasa, ca are gust bun, ca o gasesti in orice anotimp si lista poate continua.ma refer la banana-fruct si nu organ genital
Sigur te referi la banana si nu la altceva!? Daca e sa explic ca aliment a foarte buna, daca vrei sa auzi alta expresie, nu iti pot raspunde aici public.
Pt e e cel mai gustos frukt de pe intreaga planeta! nu ma-si satura nicio data de banane:)
Datorita continutului impresionant de potasiu, bananele sunt recomandate de doctori pacientilor cu lipsa de potasiu. O banana mare (25 cm) contine 602 mg potasiu si numai 140 calorii, 2 g proteine, 4 g fibra si 36 g carbohidrati.
Anemie - bogate in fier, bananele stimuleaza producerea de hemoglobine din sange, ajutand astfel in cazurile de anemie. Se stie ca multe femei / fete sufera de anemie le cade parul in special lor pentru ca il au lung si trebuie intretinut.
DaciaRomania întreabă: