Eu nu l-am indragit pe Mos Craciun de la inceput. Cand l-am vazut prima oara indreptandu-se spre mine si spre frate-meu am zbughit-o in baie unde stiam eu ca, sub cada, un patratel de la faianta se misca. Ziceam sa dau patratelul de faianta la o parte si sa incerc sa ma indes cumva sub cada. Acolo m-a gasit Mos Craciun, intr-o pozitie nefireasca.
Practic acolo s-a produs evenimentul, plangand cu muci si incercand sa ma bag sub cada de frica, mi-am primit primul cadou de Craciun, prima papusa care-si misca ochii albastri, de aia i-am si scos!
PS. Da` unde ai fugit din tabloul de profil, ca nu te vad? Ti-a ramas numa` rama aia albastrie. Ca-n Harry Potter, acolo personajele aveau capacitatea de a se retrage uneori din tablouri. Plecau cu treaba. Alteori se adunau toate in rama cate unui tablou, ceea ce ar fi foarte misto sa se intample si in realitate.
'bita Moşului... : ))
Ce experienţă traumatizantă pentru pui de zână... : ))
Mai ştii când te-am propus pentru Moş Cră(p)ciuna site-ului? Sigur te-ai fi descurcat mai bine...şi în loc să-i sperii pe copii, i-ai ploua cu jucării. : ))
Roboţelul nu că ar fi încet, el păstrează misterul.
Am schimbat azi vreo trei imagini şi l-am zăpăcit. Acum se chinuie să facă un colaj din toate. Să vedem ce îi va ieşi până mâine (eu sper să iasă o zână).
"Racla Sfântului Nectarie are nevoie urgentă de bani! Mulți bani. Și aur. Și argint.
Atenție: Racla are cont în bancă, pe numele preafericiților!
Sfânta Biserică "cea dreaptă" vrea toate bogățiile lumești. BOR are o conduită internă pentru slujitori: Preoții ortodocși sunt obligați să poarte câteva kilograme de aur de 24 de karate atunci când călătoresc cu limuzina. Săracii să mai tacă din gură și să mai doneze că ies preoți pe bandă rulantă de la teologie... și sunt fără biserică, fără aur, fără limuzină, fără vilă. Donați, donați pentru raclă!
Serios, dacă racla nu mai aduce bani, ce ortodoxie mai e aia?"
https://www.facebook.com/......3741613645
"Sfinții noștri aur poartă. Sfinții ortodocși au conturi bancare, dar acceptă și donații în aur și argint.
Biserica Ortodoxă Română este o instituţie săracă. Dacă ar fi bogată, şi-ar face singură biserici, mănăstiri, catedrale, ca să nu se mai milogească la statul chitros să-i dea ei, în fiece an, nişte milioane de la buget, în loc să le dea învăţământului laic şi medicinei neortodoxe. De asemenea, dacă ar fi bogată, BOR nici n-ar mai cere enoriaşilor, deja hipertaxaţi de guvern, să mai plătească şi la ea bir.
Dar, la drept vorbind, gestul BOR de a cere credincioşilor să-i ofere de bună voie mangoţii pe care nu i-a luat guvernul cu japca este unul profund creştinesc: de ce să stea banul, ochiului dracului, prin buzunarele miticilor, în loc să fie zăvorât straşnic în conturile BOR deschise, cum arată şi imaginea de mai sus, la filiala BCR Urziceni?
Staţi liniştiţi în stranele voastre, că Daniel nu-l depune pentru el pe PF (persoană fizică), întrucât el e anahoret din fire, n-are nevoie de bani, îl depune pentru sfinţi. Căci, nu ştiu cum se face, dar până şi înalţii clerici, cât or fi ei de documentaţi în privinţa prorocirilor, n-au putut să prevadă c-o să vină iarna, aşa că au uitat să-l îmbrace pe Sfântul Nectarie într-o raclă cumsecade, din aur şi argint. Şi cum ar fi să-şi petreacă ditamai moaştele iarna într-o cutie de lemn, să le degere crivăţul rusesc, ateu convins? Sau într-un recipient de plastic, oricât de biodegradabil ar fi el?"
https://www.facebook.com/......788343210/
"BOR renunță la misoginie și înființează o Matriarhie."
https://www.facebook.com/......3433813009
http://morometia.ro/......atriarhie/
Fiindcă, you know... Moș Crăciun nu a fost îngropat & omorât & a înviat & s-a înălțat, pentru a ierta păcatele oamenilor & stuff.
Mos Craciun nu te indeamna sa ii tratezi diferit pe cei ce au alti prieteni imaginari diferiti de ai tai.
Iar nu mi-a aparut notificarea ta!
Pai Mos Craciun ( pe vremea mea era Mos Gerila )este iubit deopotriva si de catre crediciosi si de catre atei!
Iisus este cunoscut(si iubit) doar de catre crediciosi!
E o mare diferenta.Pe Mos Craciun il doare undeva de tine. Isus te-a iubit si a suferit la cruce pentru tine.
Tu chiar vrei sa ma faci sa plang?
Chiar pot sa fac asta?
Te subestimezi
Si oricum daca ai sti ca o poti face ai face-o?
Nu.Nu imi place sa ranesc sentimentele altora.
Nu,nu ma subestimez.Era o intrebare pentru tine.Gen:"Te-ar deranja daca as face asta?"
Nu m-ar deranja daca ai face ceea ce simti ca vrei sa faci.
Nu te-ar deranja chiar daca te-as rani? Cum am ajuns de la o discutie despre Mos Craciun la ranirea sentimentelor?
Pai Mos Craciun are legatura..Eu iti spun ca nu m-ar deranja deoarece as fi mult mai multumit daca ai face ce simti nu doar ca sa nu ranesti pe cineva.
Uneori e bine sa nu faci ceea ce simti.
Ai dreptate. Dar in ceea ce priveste persoana mea, eu asta prefer.Cel putin asta prefer de la persoanele care au totusi ceva in cap si pe care le apreciez cat de cat.
Si daca ranesti prin ceea ce faci? Te-ai simti bine stiind ca ai ranit o persoana draga?
Eu nu m-as simti bine sa ranesc. Nu as actiona niciodata intr-un mod de a rani pe cineva. Daca as face asta inseamna ca nu as face ceea ce simt.
" Nu as actiona niciodata intr-un mod de a rani pe cineva."-Toti facem asta fara sa ne dam seama.
Sa zicem ca eu sunt genul mai atent cu lucrurile astea si cu cei de care imi pasa.
Esti o fata interesanta, nu crezi?
Nu stiu daca sunt interesanta, dar cu siguranta sunt diferita.
Si asa inca o intrebare la care am iesit total din topic
Ca sa fiu corect voi raspunde la intrebare. Mosul este indragit deoarece in fiecare craciun aduce daruri multe celor care au fost cuminti si merita. Sunt si unii care nu il indragesc si d-aia mosul nu vine la ei sac.
"Mosul este indragit deoarece in fiecare craciun aduce daruri multe celor care au fost cuminti si merita. Sunt si unii care nu il indragesc si d-aia mosul nu vine la ei."))
Pai da
Îl îndrăgesc pentru că îmi aduce o săptămână liberă de la un serviciu de rahat. După ce sacrific vreo jumătate de zi pentru tot felul de plăceri nepermise, restul de 6 zile jumătate trec liniștit la adevăratele plăceri: vopsitul bucătăriei, schimbatul prizelor din casă și... mult internet.
Mos Craciun aduce dulciuri si altele care te pot imbolnavii, si arata ceva:
Cel mai bun cadou primit este o jucarie.
Isus arata:
Cel mai bun cadou primit este viata.
Mos Craciun e indragit pentru ca el mereu aduce dulciuri, dar de fapt sunt parintii nostri. Eu de mica, de la gradi mi-am dat seama ca nu exista si mi se pare penibil. Daca parintii tai iti dau in dar acele cadouri minunate de ce sa nu ii apreciem pe ei si nu pe un Mos? Iar Craciunul este de fapt Nasterea Domnului, dar multi nici nu stiu chestia asta. Referitor la articol, treaba lor ce scriu, fiecare are dreptul sa isi aleaga drumul.
OK, asta e adevarat Lasand la o parte treaba ca nici unul nu exista, cine nu iubeste batranii care aduc cadouri?
Cel mai mult, mosul este iubit de Oana Lis, fiindca il are in fiecare seara langa ea!
Venerabilul întreabă: