| SpongeBobPantaloniTriunghiulari a întrebat:

De ce exista branza cu mucegai? Adica de ce ar manca cineva ceva mucegait - si totusi,se zice ca e foarte buna si scumpa. Eu,daca ar fi dupa mine, as face un parfum foarte scump dar cu miros de transpiratie. Vrea careva -cu bani?

20 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Chiar e bună brânza aia. puppy dog eyes

| Musique a răspuns (pentru SpongeBobPantaloniTriunghiulari):

Daa! laughing)
Încearcă, chiar e bună. big grin

| Woodenpints91 a răspuns:

Am mâncat şi eu nişte sortimente dinăstea de brânză cu mucegai. Nu mi-a plăcut niciuna.
Cu cât e mai puturoasă cu atât e mai scumpă, n-am să înţeleg logica. Cică ar fi delicatese...

| GroparuVesel a răspuns:

Dar de ce exista prajitura cu branza si nu exista branza cu prajitura?

| robijam a răspuns:

Branza cu mucegai e buna, sincer sunt innebunit dupa ea. Si parfum cu miros de transpiratie exista si e al dracului de scump.

| JeStieKungFuDaNuStieKarate a răspuns:

Ce ai intrebat tu e ca si ce voi intreba eu: De ce existi tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mananc deloc branza rolling on the floor) cat despre acel parfum am impresia ca a fost creat de cineva care nu avea ce face straight face

| mola a răspuns:

Mucegaiul este un fel de ''igredient pentru branza''. De asta s-a creiat branza cu mucegai. Incearca ca e YUM

| RainboyDash a răspuns:

Transpiratie de burete? De ce nu?

| GroparuVesel a răspuns (pentru RainboyDash):

De fapt, transpiratie subacvatica.

| ILoveTacos a răspuns:

Parfumul exista deja si e facut de Lady Gaga(Wow, nu ma asteptam!).Are in componenta sange, transpiratie si alte fluide din corpul uman...

Cat despre branza, e scumpa pentru ca exista un anumit tip de muceai foarte greu de cultivat care da un gust aparte.E greu de obtinut, dar branza e foare buna si nu dauneaza sanatatii.

| SpongeBobPantaloniTriunghiulari explică (pentru ILoveTacos):

Misto chestia cu branza.Si pacat ca ideea cu parfumul e luata straight face rolling on the floor

| ILoveTacos a răspuns (pentru SpongeBobPantaloniTriunghiulari):

laughing Poti oricand incerca sa gasesti alta aroma... Vrei exemple?
-Nutella
-Tacos
-Bureti de bucatarie
-Mizerie de pe talpile papucilor
-Muci
-Unghii
-Creta...

Poti sa gasesti oriunde ceva laughing

| SpongeBobPantaloniTriunghiulari explică (pentru ILoveTacos):

rolling on the floor))))))))) Cred ca imi voi lua creta si muci. laughing

| ILoveTacos a răspuns (pentru SpongeBobPantaloniTriunghiulari):

Oooohhh,toata luma o sa intoarca capul cand mergi pe strada! laughing (si probabil o sa faca infarct) laughing))

| alexclaudiu2003 a răspuns:

Branza cu mucegai seaman la gust cu branza romaneasca invelita in coaja de brad, am cumparat de mai multe ori ambele sortimente dar cea romaneasca ii da clasa, nu zic pentru ca sunt roman.

| Bubbles12345 a răspuns:

Ca sa o mananci tu

| MaxEnergyzed a răspuns:

Eu nu mananc asa ceva happy

Întrebări similare