| Mihaelaa98 a întrebat:

De ce exista dependetii de fundite. dau funda rolling on the floor))

Răspuns Câştigător
| Andreea50 a răspuns:

Deoarece acele persoane considera ca este mai "original" sa le detina decat sa ii ajute pe cei care au nevoie. Acesta este si scopul TPU, nu? Sa ne ajutam intre noi!

11 răspunsuri:
| Bloondyna a răspuns:

Decat sa fiu dependenta de togari, droguri, alcool sau telenovele mai degraba fundite:devil)

Fundadrooling?

| Crisstina a răspuns:

De ce? big grin de imaturitate! de evadarea din viata reala, in care nu realizeaza nimic si se scufunda intr-o lume virtuala, in care spera ca macar aici sa fie cineva.

| SalutTpu a răspuns:

Sa aibe cu ce sa se laude. big grin

| vivigirl a răspuns:

Pentru a deveni experti happy.

| Aero a răspuns:

Eu n-am fost niciodata dependent de fundite, pot sa creez unele frumoase oricand cu bagheta, dar crede-ma ca daca se dadeau placinte cu dovleac, as fi cerut asta la fiecare raspuns!

| JustMeBăi a răspuns:

Ca sa fie experti TPU. cand de fapt ei nu stiu nimicchatterbox

| AshEldo a răspuns:

Dependenti de fundite sunt cei care le primesc pentru raspunsuri scurte (ei cred ca e usor)si vor sa manance din ce în ce mai mult nesatuliirolling on the floorpe mine ma cam doare în cot de funde dar atunci cand le primesc sunt mandra de minelaughing

| Yoyoooo a răspuns:

De obicei laughing

| Ѵαмριяɛ a răspuns:

Sunt forte multi n umai ca sa fie ei experti sau sa fie membrii ai lunii saptamanii sau al anului sunt uni care au la avatar poze in care scrie ca ei nu vor funditele noastre dar cred ca le pun acolo si daca nu vor si daca da

asa ca nu cersiti ca nu e frumos fiindca eu nu am cersit si nici da ca nu ai trebuie sa astepti pana vei raspude corect fiindca am vazut pe cineva nu ii zic numele care spunea ca sa ii dea fundita ca nu are si chiar nu avea dar trebuia sa astepte

sper ca am ajuta

Bye-bye kiss

| S_6864 a răspuns:

LUL. ai dreptate. de ce exista? eu cred ca e cam stupid pentru ca.nu prea te ajuta la nimic nu? nu te fac mai bun in a da sfaturi. mie personal imi place sa raspund pentru ca unele intrebari sunt chiar interesanta sau pentru ca stiu situatia aia. in fine XDDD

| Диана a răspuns:

Ca să avem noi de cine face mişto.smug

Întrebări similare