Pentru ca barbatilor le plac astfel de poze. (cerere si oferta ) Desi exista niste exceptii foarte subtile
Numai bine, S h i n.
Ptr ca isi imagineaza ca asa vor impresiona pe cineva cu ''seximea'' lor.si pentru ca ideea originala pentru poza in sine a disparut de mult.
Influenta proasta din partea societatii in ansamblu. Din "naivitate" care de f.multe ori se poate chema "prostie". Din lipsa de educatie sanatoasa. Din teribilism. Din cauza celor 7 ani de acasa. Din f. multe motive... Si, mai clar : imaturitate...cu false impresii, aspiratii, etc...
Ca sa provoace barbatii, si de multe ori din pacate pozele de minore au fost puse in internet. Si scopul a fost altul decat cel initial.
Asta acum ca sunt foarte tinere, as vrea sa aiba aceeasi dorinta si la 50 de ani, ha, ha, si ce ma bucur ca vor ajunge cu siguranta si vor trai din amintiri... pusca si cureaua lata/ce sexi eram odata...
Ca sa le puna pe hi5 si sa stranga cat mai multi vizitatori si commenturi.Nu-i nimic rau in asta, ca ele se fac de ras.
Pt ca asa "este moda"domne! cu cat mai debracate cu atat vor agata si ele un cocalar cu bani...si dupa se plang ca s-a luat nu stiu ce boschetar sau le'a violat(doamne fereste)cine stie cine
Fetele care is fac poze dezbrakate are ce arta... dar tie daca nu iti place nu te uita...si am si eu o intrebare tot legat de acest subiect pentru voi baieti voi de ce va faceti poze aratanduva muschi sau chesti dinasatea? asa si noi fetele daca voi cu mushi sau dezbrakatzi si noi tot la fel...
Bah nu la toate mie nu-mi place de fel in cele mai multe cazuri cred ca-s mai frumoase, primesc mai multe commuri pa hi5 si probabil daca-n cap nu au nimic macar altundeva
Pentru ca numai asa se gasesc baieti dornici de distractie care pe deasupra au si portofelul gros.
OnePiece întreabă:
Julyly2089 întreabă: