Mie mi-ar fi placut sa fie verzi-culoarea mea preferata(mai tot site-ul e portocaliu) ar fi frumos sa votam si sa alegem culoarea site-ului, daca ar vrea si Raluca, bineinteles!
Da, după ce au vopsit fundiţele au vopsit şi toate portocalele, au confiscat răsăritul dar şi apusul, e acceptabil totuşi faţă de vara sa roşie. Pentru o fundă roşie nu am nici un costum asortat şi am pe deasupra şi alergie la această culoare cu toate că nu sunt taur.
@Arthur, m-ai facut sa rad cu lacrimi. @Gabriela, imi pari isteata.
@Anonim - de nota 10! @malvynutza - eu votez pentru funda violet:d
Raspunsul lui @arthur imi evoca imaginea televizata a unor studenti legand pere de crengile unui plop, unii catarati, altii pe scara - revoltati de decizia rectorului (sau decanului, nu mai stiu exact) facultatii respective... Rectorul respectiv spusese "Cand o face plopu` pere", si bineinteles ca studentii, revoltati, au luat "masuri".
@malvynutza, depinde cu cine a votat. @danutz, maica, in 2004 trebuia sa am mare grija sa nu port albastru inainte de alegeri - innebunise lumea pe strada! Totul e politic - vei afla si tu asta intr-o zi, cand vei creste mare (in gandire). In plus, ce-ar fi sa formulezi un raspuns inteligent si amuzant? Ia exemplu de la Arthur, @RikarDo, @malvynutza, @Anonim, @Gabriela.
Ei, referitor la ce ziceam, ca "totul e politic". Tocmai am formulat o intrebare care mi-a fost respinsa. Ma intreb daca nu mentionam in raspunsul meu catre @malvynutza "depinde cu cine a votat(Raluca)", oare mai era respinsa intrebarea? cu. e. d!
@danutele, maica, asta e societatea in care traim. Ai spus chiar tu - ce frumos ar fi sa ne distantam de lumea politica! "Ar fi" - termen perfect ales.
In alta ordine de idei, ma indoiesc sincer ca @Arthur, @eluveitie, @Gabriela, @Rikardo, @malvynutza2, @Anonim, @Andutza si cu mine avem ca prim obiectiv pe lista noastra de prioritati sa te jignim tocmai pe tine, ca traim special pentru asta, si ca n-o sa dormim la noapte daca nu te simti tu ofuscat (din ce motiv, habar nu am). Si ca sa mai cresti un cm (in gandire, desigur), nu doar PSD-ul mananca "materialul" atat de "elegant" mentionat de tine mai sus, ci aproape toti politicienii.
Ce treaba are culoarea cu partidul? TPU e TPU, politica cu politica, eu unul zic sa nu le amestecam!
Mda...ar fi frumos, sa ne distantam de zona asta politica, dar nu ai cum cand intanlesti astfel de persoane impartite in grupuri, gata gata sa te manance atunci cand "gresesti in gandire", care de fapt era o opinie personala, dar fiindca subiectul politic ne inconjoara asa si cei de la psd mananca *** intr-o emisiune televizata ocolind adevarul sau rastalmacindu-i cuvintele contracanditatului; asa si voi mie!
Scuze pentru limbaj!
Julyly2089 întreabă: