| CrucifiedCountess a întrebat:

De ce Iepurasul de Paste aduce oua? Iepurii nu depun oua?

Răspuns Câştigător
| silvio a răspuns:

De ofticat ce e ca nu poate depune oua, ni le-aduce noua tongue
@Countessmi se pare mie sau ai stat pe TPU azinoapte? ...sau doar mi-au sarit in ochi intrebari de-ale tale? ...ca eu unul m-am culcat pe la 5dim...

10 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

Atat iepurasul cat si oul, reprezinta simbolul fertilitatii si, sunt parte din traditie, fara vreo legatura dogmatica.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Cred ca sunt mai usor de carat! Cat despre depus oua, poate doar in cos!

regis
| regis a răspuns:

Pai cred ca initial aducea... niste bilute maronii, dar oamenii nu au fost foarte incantati de ele. Asa ca a trebuit sa se adapteze la piata...

daniela
| daniela a răspuns:

Traditia iepurasului de Paste este un ritual pagan, care nu are nicio legatura cu sarbatoarea Mortii si Invierii lui Iisus Hristos. In realitate, iepurasul reprezinta simbolul fertilitatii si al naturii care se trezeste la viata odata cu venirea primaverii. Legenda iepurasului, ca un simbol al Pastelui, a fost pentru prima data mentionata in Germania, avandu-si originea probabil in traditia populara precrestina. Primii care au facut dulciuri in forma de iepurasi au fost germanii, iar primele astfel de dulciuri inventate erau facute din coca si zahar.

| CrucifiedCountess explică:

Neah..pe 12 dormeam de daramam peretzii..pff a 3-a zi de munca a cate 12 orestraight face

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Nu depun ouaaa... tu nu stiai ca iepurii depun icre?laughing
Noroc ca asta ne-a invatat la scoala!laughingrolling on the floor

mira
| mira a răspuns:

Da.Moiadaniela are dreptate. Cele doua simboluri provin din culturi diferite. Mira

| silvio a răspuns:

@regis, ce bilute aducea? laughing nu m-am prins din prima, ma tot gandeam ce vrei sa zici... rolling on the floor

| Raluca_7548 a răspuns:

rolling on the floordepun si oua straight faceDumnezeule ce intrebarelaughing). Iepurasul si ouale de paste reprezinta simbolul Pastelui.
@. shock. mike. tare raspunslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iepurasul de paste este doar o inventie stupida pentru copii mici, cu scopul de a-i indeparta pe oameni de Isus.

http://www.youtube.com/watch?v=2cHnz3ho3uE&feature=related
minutul 3.19

Întrebări similare