| LoveSleep a întrebat:

De ce ignori un user?

1. Nu ești capabil să-i răspunzi?

2. Are dreptate?

3. Ești prea bun pentru el?

4. Te deranjază?

Probabil o să șterg după ceva timp întrebarea, pentru că nu-i genul meu.
Vreau doar să mă conving de ceva, indiferent dacă 99% din voi o să scrieți "4".

E prima mea întrebare care n-are niciun gram de retardism (nici nu stiu daca exista cuvantul ăsta) și nu se potrivește cu categoria. De preferat ar fi să nu mă scuipați, salut.

40 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca ma jigneste, nu pot accepta ca o persoana straina ma jigneste, eu nu jignesc pe nimeni, frate daca esti barbat zimio in fata nu virtual

| Doub a răspuns:

Uhh, nici una din variantele tale.

| LoveSleep explică (pentru Doub):

Și dac'ar fi să alegi una?

| Doub a răspuns (pentru LoveSleep):

Păi probabil ultima.

| Соня14 a răspuns (pentru LoveSleep):

Ce e uses?

| KamaSutra a răspuns:

Fiindca e idiot
1. el nu-i capabil sa poarte o conversatie decenta
2. niciodata
3. mereu
4. foarte mult
pa-pa

| SergiuBoss11 a răspuns:

1.N-am dat la niciunul ignore pana acum.laughing
2. Daca ii dau ignore e mai bun in replici ca mine, nu neaparat ca are dreptate.
3.depinde de mentalitate. unii dau ignore ca sa nu se coboare la nivelul ignoratului, iar altii nu au replica.
4. daca imi da ignore, nulaughing. chiar ma bucur.
daca te referi la faptul ca ma deranjeaza si din cauza asta ii dau ignore, nu.Ma mai distrez pe seama lui, nu ii pot da ignore.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Din cauza ca e un *** cu o cultura cat cainele si face pe desteptul.Imi plac oamenii amuzanti, destepti la modul general si care pricep o gluma buna.Mai sunt userii ca tine si suck, niste retardati homosexuali, si tocmai de aia imi place de voi.Dar totul e ceva virtual, desi am niste povesti de pe tpu...va sparg daca va spun anumite chestii si ce oameni am cunoscut prin acest site laughing

| LoveSleep explică (pentru FABULOSUL6000):

Am cunoscut și eu câțiva oameni...cum căcat să zic să sune mai frumos? Bizari, cred.
De la tipe cărora le răspundeam la întrebări și-mi dădeau mesaj pe privat, la pedofili, gay, obsedați sexual, psihopați și tot felul.
Dacă aș sta să-i număr pe toți cei care m-au întrebat unde stau ca mai apoi să-mi spună "Poate vin în oraș și dacă te găsesc te rup în bucăți" mi-ar lua ceva timp. Nu le-am dat ignore la nicunul. Nu pentru că am 1.90 și 90 kg și'i aștept să vină, dar pur și simplu îmi plăcea să vorbesc cu ei. Sunt un om foarte ciudat. Să mă jignești pe mine ai nevoie de o viață. Eu fac ironie din orice. Dacă îmi spui că mă rupi în bucăți, o să te întreb dacă vrei o geantă în care să mă pui după.
Într-a 8-a mi-a zis profu' de mate "că în pauză ne vedem în birou la director". Toată clasa amuțise, doar eu m-aud întrebând: "În pauza mică sau pauza mare? Să știu cum îmi reglez meniul."

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru LoveSleep):

Aaa nu, prietene, nu,, cunoscut,, in sensul negativ, sau strict virtual. Ceva mai real life smug dar initial pe TPU.

| Croampa a răspuns:

Nu cred ca am nici un user la ignore, deci " de ce ba?"

" de ce ba?"#2 sa pui o intrebare de genu', cine ti-a dat ignore fara motiv?

| LoveSleep explică (pentru Croampa):

Credeam c-o să răspundă toți cu 1, 2, 3 sau 4, dar văd că vin cu povești de viață.
Voiam doar să văd ceva.

| Suck a răspuns:

Ba eu nu dau ignor... o singura data i-am dat ignor la danteluță dar numa' asa sa-l oftic, a functionatlaughing in rest nu dau la nimeni, chiar daca unii is prosti de rup pamantul, incers sa ma amuz pe seama lor, chiar daca uneori sunt jignit... putin imi pasa ce-mi spune o specie inferioara de pe un site de agramati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te referi ca-i dai ignore sau ca nu-i mai comentezi la raspunsuri?

| LoveSleep explică (pentru anonim_4396):

"Că-i dai ignore".

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Eu nu dau ignore. Vreau sa stiu tot ce se intampla in jurul meu. Prefer sa vad un utilizator care ma enerveaza decat sa ma intreb daca nu cumva utilizatorul respectiv posteaza chestii nasoale despre mine (din razbunare sau mai stiu eu ce alte motive).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ți-au plăcut sarmalele? sad

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mie imi plac mami, imi dai?

| anonim_4396 a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Peste tot dau de tine rolling on the floor
nu-s mă-ta
nu-ți dau nimic.

Normal ca dai,eu sunt la dragoste si sex, T/A, adolescenti, familie si relatii. Tu esti noua pe aici, dupa cum vad.

Sunt veche.
contul e nou. big grin

| LoveSleep explică (pentru anonim_4396):

Îmi place tot ce vine din partea ta smug

Hmmm,si cine erai tu asa veche? Nu de alta da poate stiu cum arati si ma obosesc aici degeaba laughing

N-ai de unde să știi pentru că n-am avut vreo dată poză aici.
am mai avut cont în urmă cu vreo 3 ani, cred.
nici măcar eu nu-mi amintesc ce nume aveam, și vrei să-ți spun ție? laughing

Aaa,atunci nu ma intereseaza.Totusi,se justifica de ce nu ma cunosti, ca altfel era imposibil sa nu ma sti, doar e vorba de mine smug

Mă omori cu atâta modestie.

Nu-i asa, stiu si eu.Asta e, m-a facut mama perfect, frumos si am avut norocul de a avea calitatea modestiei smug

Țe-ai insurat cu una de pe TPU?
Toti am facut asta laughing

Nici chiar asa nebunule laughing Da ma insor cu tine daca vrei, si cu suck laughing

Ia-mă din căcatul ăsta și du-mă'n Dubai, iubire.

| Croampa a răspuns (pentru LoveSleep):

Eh, ce sa-i faci? Asa sunt userii TPU: le dau un deget si-ti iau amandoi rinichii!

PS:
http://orig15.deviantart.net/......68t4hg.png

Eee na, te duc la coasa, la sapa ca e cald si te simti ca in dubai laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o singura persoana la ignore si am pus-o acolo ca sa nu-mi mai trimita mesaje cu înjurături si alte rht-uri, sau comentarii.
Trebuie sa noteze cineva undeva, pentru prima data in istoria triviei, Tud pune întrebări normale! Trebuia s-o zic. :]]

| L1feDRAIN a răspuns:

3-4

| Cσcσ a răspuns:

Pfff, sigur, punctul 3.Doar toti ne credem mai buni decat oricine (glumesc) laughing.
Toate variantele pot fi o posibilitate.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Cσcσ):

Nu,nu toti. Eu chiar sunt mai bun, invidiosilor laughing

| Cσcσ a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Felicitari pentru modestie!
Apropo, eu nu sunt invidioasa pe tine.

| vaporwave a răspuns:

nu am dat si nu voi da ignore, imi place sa fiu la curent cu tot ce se intampla pe aici
deci anonimo000000000000000, ia alege de mai sus si spune-mi de ce mi-ai dat ignore
e 4, nu?
cred ca daca miner mai era prin preajma imi luam si de la el, pretextul fiind tot 4

| TiberiuFasole a răspuns (pentru vaporwave):

Cat timp n-am intrat am citit absolut tot. Si FIX azi e ziua in care am scapat de varul meu. Eu nu dau ignore fiindca mi se pare o prostie, decat daca ala injura, ar trebui sa fim o comunitate.

| TicTac47 a răspuns:

1.Se intampla sa mai gresesc.
2. Evit cu orice pret sa incep ceva fara sa nu ma asigur ca am dreptate.
3.Sa nu ne mandrim acuma.
4.Gandirea.
Deci le pot alege pe toate mai putin 3.