| oana23madrid a întrebat:

De ce imi dispar punctele, cine mi le ia? chiar sunt nervoasa...

Răspuns Câştigător
| Summer Memories a răspuns:

Nu ti le ia nimeni, punctele dispar pana se aduna, ca sa zic asa, cu ce ai obtinut saptamana asta, apoi iti apar la loc, cele care le aveai + alea de saptamana asta.

Sper ca ai inteles happy

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cu siguranță au fost șterse întrebările și implicit răspunsurile pe motiv că nu respectă politica site-ului.
Verifică!
Pa, pa.

| Barajag a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel, insa nu am vz nici o intreabare la care am raspuns eu sa fie stearsa si asadar unde sunt punctele?hee hee. asta e.

| carminaburana43 a răspuns:

Mie inca nu m-i s-a intimplat de cind sunt pe TPU. Din iulie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Punctele nu dispar...au mai intrebat 2 persoane, este de la site asa dispar ele dar reapar pe urma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai vrea Raluca pe site...treaba ta, ai gresit tu cu ceva
Gandeste-te bine la ceea ce ai facutlaughing

Janina
| Janina a răspuns:

Vai, dar ce nervoasa sunt laughing vai punctele mele, ce ma fac eu fara ele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se regenereaza sistemul la un timp anume, la fiecare ora, la 12 ore, la 24, nu stiu exact la cat timp, dar sunt acolo fii linistita, apar dupa aceea.

| blue_butterfly a răspuns:

Of, cand te stiu asa nevoasa parca m-apuca si pe mine depresia. Vreau sa-ti donez punctele mele numai sa nu vad ca oamenii devin nervosi dintr-un asa motiv important-punctele. Cum ti le pot transfera?

cami
| cami a răspuns:

Nervi, spase, ocoluri de incapere, ros de unghii.[glm] Nu te suparaaa. Priveste pe geam, ia o gura de aer, si intre timp pct vor revenii happy

| cotzobel a răspuns:

Pai, le. a luat Mosul, mai imparte un punct de aici, unul pe acolo.ca si asa vine Craciunulhappytongue

| Bacemi a răspuns:

Nu iti ia nimeni punctele. E doar o reactualizare. Vei primi puncte in plus.