| multimoak a întrebat:

De ce in pungile cu cornulete 7 Days sunt doar 5 cornulete? Nu ar trebui sa fie 7 precum denumirea produsului? Sau sambata si duminca nu se pune ca-n week end nu mancam?

18 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Sa nu-mi spui tu mie, ca atunci, cand cumperi o punga de 7 Days, mananci numai un cornulet?hee heePoate trebuie sa cumperi 7 pungi, atunci poti manca si sambata si duminicalaughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Sâmbăta şi duminica facem o mică cură de slăbire, aşa că nu mâncăm cornuleţe 7 Dayswinking.

| cretzufinish a răspuns:

Eu cred ca sunt doar pentru week-end la ce multe sunt laughing 3 sambata si 2 duminica. rolling on the floor

| hominid dreak a răspuns:

Eu cred ca sunt destul de darnici.Nu sunt 2 in minus, este unul in plus daca se tine cont ca lunea, miercurea si vinerea se tine post.

| georgesur a răspuns:

Denumirea "7 Days"="7 Zile" nu "7 cornulete" :d
Poti minca dintr-o punga in fiecare zi din saptamana
daca maninci cite 0, 714 cornuri/zi.winking

| multimoak explică:

@ursulika: Ba da... Mananc cate un cornulet din 7 pungi rolling on the floor
Asta inseamna 7 cornulete pe zi... Dar tot sambata si duminica raman farahee hee

| multimoak explică:

@MoreTime: Buna asta laughing

| multimoak explică:

@MoreTime: Dupa ce ca vroiam un cornulet am sa mor acum de la 0, 714 cornulete rolling on the floor se vede ca-i criza si trebuie redus totul laughing

Sunteti foarte comici cu raspunsurile astea in special @MoreTime si @georgesur rolling on the floor cred ca voi sunteti matematicieni, fizicieni sau chimisti laughing una din ele laughingrolling on the floor

| multimoak explică:

@ツƉσℓℓ Ɖσмιиαтισиツ: Poi daca-s 7days eu vreau 7 cornulete! De ce nu se numeste 5Days? Suna bine si asa laughing

| multimoak explică:

@Carmen: Cornul 7Days este 7 in 1... e mai mare! Cel putin era in urma cu cativa ani, ca si ala s-a micsorat si acum valoreaza cat un 5Days laughing

| MoreTime a răspuns:

De fapt nu sambata si duminica nu mancam ci miercuri si vineri postim si nu mancam cornulete. Patronul de la 7 Days e cresin convinslaughing))

| MoreTime a răspuns:

Patronu e pocait, tine post miercurea si vinerea, vrea sa introduca in randul copiilor aceasta doctrina. Trebuie sa faceti revolutie si sa sunati la protectia consumatorului si sa-i spuneti ca patronu' e pocait!

| MoreTime a răspuns:

Georgesur ai uitat sa calculezi volumul cornuletului ca nu cumva bucata de cornulet sa alunece pe gat cu o viteza prea mare si sa intre in coliziune frontala cu stomacul si provocand o moarte subita a saracei fete care vroia doar un cornulet laughing

| Kidd a răspuns:

Stai asa laughing
7Days inseamna 7 zile Pur si simplu asta e denumirea nu e nici o legatura! Adica sa zicem ca am luat un croissant ...L.am manca in 7 zile? raised eyebrows rolling on the floor
Nu are nici o legatura cu numarul cornuletelor din punga happy
Ia mai multe daca vrei sa mananci laughing Tare intrebarea peace sign rolling on the floor

| Helene a răspuns:

Bine aleasa categoria.Cred ca normal, ar fi asa cum ai zis tu, 7 cornulete ca doar 7 days, ori in 2 zile. mananci altcevawinkingcred ca doar zilele lucratoarerolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista si corn 7 days, acela ce semnifica, ca e singur? sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@multimoak suntem in crizahee hee. Poate o sa facem economie si la ani, zile laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu ar incapea