Dooooooooooooooooooooooooouby Doop Boop! Ce mai faci?
Bine, azi am revenit si eu.
Tu ce faci?
La fel doar ca... Sweety spune niste lucruri cam dubioase.Ce s-o fi intamplat in lipsa mea?
Nu prea stiu.
Nu esti singurul care a lipsit.
Tu esti Elodia.
Suck a spus-o.
Ehh, are amnezie. Nu stie ce zice.
Salut, Freakuleț! Sa stii ca Daisuki te-a înșelat cu altul' cat ai lipsit
Cine-i individul?
Suck. I-a declarat dragostea (el i-a declarat ei). După ea a zis ca nu te lăsa pe tine pentru altu'
Ai cam multe de zis...Ce tot spune minerul?
MinerX te urăște. Ii e frica se clowni. Crede ca cel din poza ta e un cown, deci te urăște si pe tine din cauza pozei.
Am uitat ceva?
Te referi la Vocea R...(mi-e lene sa continui; si totusi am scris asta )
Tu ce credeai?
Eu iau in considerare toate posibilitatile.
Apropo, I love imaginea ta de la avatar
Ce avatar? Ti se pare ca am pilea albastra?
Pai, da a cantat unul "Acasa" nu a cantat nici fooarte frumos dar nici urat, a cantat acceptabil, toti voiai sa ii dea DA, dar a cantat niste manele si i-au dat toti nu.
Si INSFARSIT! Pot sa te omor.
Aoleo! Da de ce sa ma omori? Ce vina am eu ca ma scuipa sticla in gura?
Sa iti spuna Sweety, stie ea de ce.
Hei, minerule, usor!
Cel din imaginea mea de profil este un palarier.Nu un clown.E o diferenta.
Asa zic toti.
Poate dar eu sunt prietenul tau. Credeam ca prietenii au incredere unii in altii.
De ce nu? Toata lumea merita sa aiba valoare.
Da...dar transmit un mesaj cam urat (unele) si in videoclip apar numai... aham, si repeta la cuvinte de-ti vine sa te dai cu capul de pereti. Sa nu-mi spui ca-ti plac manelele.
Manelele ie viata mea.
Glumesc nu-mi plac
Ma pregateam sa scot drujba.
Manelele nu sunt muzică ), e o mare prostie, niste tigani, n-aş asculta manele nici dacă mi-ai da 10000$.Şi normal că nu se cântă manele la vocea României, pentru că totuşi e vocea Romîniei, nu vocea ţiganilor))(nu că aş avea ceva cu ţiganii, dar nu suport manelele )
Julyly2089 întreabă: