Mulțumesc, acum știu toți că-s zoofil.
Ups.
Nu sunt gay ca sa te iubesc dar nici absurd ca sa te urasc
Esti de treaba, dai raspunsuri faine/gandite.
Că tot ai adus vorba de răspunsuri gândite, îmi place că ești singurul de aici care mai dă și răspunsuri foarte lungi.
Mi s-a întâmplat de o groază de ori anul ăsta să scriu răspunsuri foarte foarte lungi și să mă răzgândesc în ultimul moment și să nu le mai postez, sau să le șterg și să scriu altele mult mai scurte în loc, mereu se ajunge să nu îmi mai placă așa mult ce am scris. Da, știu, sună așa ridicol.
Nu suna deloc ridicol. Si eu mai fac asa cateodata...Dau raspunsuri lungi intrucat m-am obisnuit sa scriu foarte repede. *Am antrenament, scriu enorm atat pe laptop cat si pe tableta.* Cateodata ma gandesc si ca o sa comenteze unii nasol la raspunsurile mele, doar in acest caz nu le mai postez, in rest le postez daca am apucat sa scriu.
Cam aproape toți userii ce erau foarte activi în 2013 au câte 8 funde de la mine, deși unii au și 5-6. Lui Ashadow i-am dat cam vreo 12-13.
Cred si eu la cat chat faceam la toate intrebarile
pentru că motive.
lăsaţi-o pe killmeplease şi depresia ei în pace, hai, valea
Nu spun ca te iubesc, fiindca se lasa cu interpretari
Imi place ca dai raspunsuri faine
De ce te-as uri? Nu te urasc
Poftim un comentariu!
Gata te iubesc.
Păi, te-am observat de la început, dar eu prea comentez când nu am nimic prea interesant de zis. Nu o lua personal.
Mă bucur să știu că aveam de la început drepate în privința faptuli că ești fată, tot eram curios ce ești zilele trecute.
Apropo, pe unde stai în Spania?
De unde sti ca sunt fata? cred ca m-am dat de gol
Nu mai spune la nimeni...que te mato
Bine hai, recunosc sunt fata, da nimeni nu stia toti mi'au zis ''mersi, man '', '' prietene...'', ''taticule, eu ce sa it fac'' ''mersi omule, este ceea ce cautam.''
Region de Murcia langa Alicante, Valencia
Uuuuu, erai curios, da ce?
Eu cand comentam in loc de sigura puneam sigur, in loc de atenta puneam atent, si asa nu si'a dat nimeni seama . Am facut'o intentionat
Intuiția mea feminină.
)
Ai dreptate
*aplauzee*
Andrei_Dumitriu_2000 întreabă:
GunsRoses întreabă:
Julyly2089 întreabă: