"Amin" înseamnă "așa sa fie"
Da. Stiam.
Si?
A vrut fara sa o lamuresc...Care e problema?))
Cel mai luminat raspuns ) Fundoi din nou :3
Ieeeeiiiiiiiiiiiii
Incepe sa-mi placa de tine
eu am depresie si anxietate sociala si atacuri de panica dupa fiecare fraza pe care o spun
ah si ti-am mai zis vreodata ca ascult BVB si imi tin parul peste ochi? nu? ok, acum stii
si ca sa fie clar, sunt cea mai depresiva de aici, daca vreti facem concurs de taiat vene si luat pastile
Niciunul dintre noi nu ia pastile. Noi luam doar droguri. Și ierburi. (e de vina Daisuki, ea a venit cu drogurile)
Da vina pe mine...cum sa nu.
Păi tu ai venit prima cu drogurile
Amin.
Pai si vi le-am băgat pe gat cu forta? Nu...
Ba da! Am dovezi!
Haleluia! Alah alah.
In numele drogurilor, al fiului si sfantului Daisuki va zic Amin. *Ma inchin*
Sa le vad. Hai ca tu ai muuuulte dovezi cu mine. Sa le vad.
Adevărat graiesti fiule...adevarat.
Dovada este că... Ca... Tu ai adus droguri si ne-ai spus sa luam ca is bune ca ciocolata si toți te-au ascultat. * dar, ca de obicei, eu am fost fata cuminte si nu te-am ascultat*
Legenda spune ca xXsweetgirl99Xx a scris raspunsul de deasupra mea cand era drogata. Deci nu esti asa "fata cuminte"
Aaaaaahhhh...ce cuminte ai fost tu.
Bine ai spus "legenda" pentru ca legendele nu sunt mereu adevarare
Eu, sa ma droghez? NEVER!
Stiu ca ești noua, dar eu sunt aia cuminte, bună și drăguță cu toaaata lumea O
Nu-s noua, cunosc TPU de 3 ani, dar asta e cont nou, si nu prea stateam la categoria asta. AM fost prea serioasa, nu e bine! Cartof, castravete, mustar cu ceapa, e bun, incercati. Dar poate "beuta" esti ?
Nu! Nu am fumat, nu m-am drogat si nu am băut alcool toată viață si nici nu plănuiesc. Sunt doar eu mai ciudata si mai nebuna, atât
Toti din categoria asta sunt niste muraturi ciudate. Jumatate ciudati, nebuni, alcoolici si drogati, un sfert depresivi, si uni doar pierduti, adica au gresit categoria
DutuXXL întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: