Suntem urâți.
Și grași.
Am pus 15 kg pe mine numai când ți-am citit întrebarea.
Si daca spuneam asta spuneati toti ca sunteti superbitatile pământului. Tu n-ai spus nici măcar ce inaltime ai.
Mi-e rușine
Ce ma?
Ia zi, o are mica?
Ai halucinații, n-ai văzut nimic.
De unde naiba sa stiu eu?
Sleep zice ca....Intelegi tu ce zic.
-_- am zis eu rau când am zis ca tu cu încă 2 de pe aici parca ati fi frati? N-am zis rau.
Abereaza.
Care 2?
Stiu ei care sunt.
Caree?
Spui varsta, spun care.
N-am incredere in tine.
Nici eu n-am încredere in tine.
Dă.
Suntem top 3 cei mai amuzanți de pe aici.
Eu sunt primul, știu.
Top 3 cei mai perversi de aici. Tu frate'tu Zuzu si celalalt.
Vezi că te cheamă Ruki afară.
Cu asta vezi ca nu-i de gluma. Rukiță
Am facut bine, dar nu stiu daca am 600 de cuvinte la subiectul 3... ori iau 9, 50 ori 8 si ceva
Ooooo 9 50. Bravo omulee! Atât iei
Ba, eu mă bag.
Sa fie mai multi nu asa 2, 3. Sa fie vreo 4-5 cel putin ca cine stie ce fac astia cu pozele noastre...
da' tu ai pus poze cu tine pe TPU?
dacă da, dă şi mie o poză cu tine şi-ţi dau şi eu una cu mine (da' o să-mi dai tu poză cu tine după ce-oi muri)
Am mai pus poze cu mine. Ok iti dau.
okay
da' eu nu-ţi dau nici o poză cu mine până nu-mi fac una cât de cât okay (în poze am feţe d'alea gen: te omoor)
şi s-ar putea să nu-mi iasă bine nici una deci...
Eu pun numai daca pun toti
Am avut la un moment dat, dara pe-atunci nu umblam pe la T/A
Pui? Ce are daca e trivia? Tot oameni suntem. Am avut si eu poza cu mine si eram la trivia.
Nu conteaza. Oricum probabim te astepti sa fiu un cocosat slabanog, oricum cui ii pasa?
Nici chiar asa.
Daca mai pun si altii, da
Nu am poze nici pe alte site-uri o.O (uuu Potato e ciudat)
http://9gag.com/gag/aZP0979/when-i-m-trying-so-hard-to-keep-a-straight-face
Si eu am vrut odata sa bat un apropo...
Ce zici sa " organizam" un mini-festival... intr-o zi anume, la o anumita ora sa fim toti online si sa punem in acea ora cate o poza cu noi, dar sa puna TOTI, nu numai 2 sau 3 si trestul nimic.
Ce zici, oare ar fi cineva de acord?
PS: daca chiar se intampla faza, vezi ca a fost ideea mea!
Nu pun ca am dat cuiva o poza cu mine si a zis ca nu crede ca is eu ca iau poze de pe net, no eu nu va mai dau nici o poza.
Te considei asa frumos încât sa creadă ca-i luat o poza de pe net? Da stai ca poti găsi poze si cu uratanii. Da cui i-ai dat poza?
Aceeasi rahat mereu " pun daca pun si altii" . pai pune tu daca tot mori sa ii vezi pe altii, si asa o sa puna si altii. daca tu ceri la alti intai nu faci nimic
Eu am mai avut. Si daca pun iar cine naiba pune?
Pe bune? Tu esti? Am vrut sa te întreb odata dar am uitat. Tare.
Normal ca eu sunt.
Te-ai întors! (^ω^)
Yes :3
Si ca si tu esti unul dintre acei oameni? Eu am poza facuta de mine. Sunt fotograf!
Una e poza cu tine si alta e poza făcută de tine.
Am avut, frumoaso. Pun daca pun si ceilalti.
marialarysa întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: