Nu a fost facuta existenta inca doarece inca nu se poate lua adeneul si mirosul si gustul de la un soarece si pus intr-o simpla mancare de pisici doarece ar trebui ca mancarea aceaia sa fie facuta din mici organe din soarece
Sa stii ca nu esti prima care a descoperit, pe Google, pagina cu intrebari (idioate) fara raspuns.
On topic: ai mancat tu soareci si mancare pentru pisici de esti asa convinsa ca nu exista?
Pentru ca firmele producatoare de mancare pentru pisici, te asteapta pe tine sa inventezi asta.
Daca ai folosi cartea pe care-ai invatat-o si logica in general, nu doar cand vine vorba de manichiura, ai intelege ca pisica e doar un simplu pradator, iar soarecele se intampla sa fie cel mai comun animal pe care-l poate consuma, dar e greu in 2017 cu Instagram si Facebook, va inteleg, aveti "dificultati in a va exprima gandurile fara emoticoane ".
Hai sa-ti fac si-o schema pe intelesul tau.
Pisica (carnivor) care consuma: carne (soareci,porumbei,pui de gaina,rata, tigrii, crocodili etc ) sau, in era moderna, produse pentru pisici care contin ce? wow, ca sa vezi, tot CARNE.
Asta ca sa vezi ce ridicola e intrebarea ta si care trebuie pusa doar in cercul tau de prieteni, altfel risti sa fii luata ca atare, un adolescent care-i sub nivelul marii.
N-am nevoie de raspunsul tau si in plus nu ma convingi deloc sa nu mai accesez pagina cu intrebari fara raspuns
On topic:Intrebarea am pus-o pentru ca m-am amuzat si eram curioasa.
Hai sa-ti spun eu ceva, in primul rand nu mai coplesit cu exprimarile si vorbele astea de geniu si nu m-ai determinat sa nu pun astfel de intrebari.
Ba AI nevoie si de raspunsul meu! TPU este un site pe care cine pune intrebari, capata raspunsuri. Indiferent ca ii convin sau nu.
Si de-asta mi-ai evaluat raspusul " eronat " ca sunt cu picioarele pe pamant si nu pun intrebari stupide care mi se par "amuzante "?
Pentru genul asta de intrebari exista sectiunea " trivia " unde nimeni nu te ia la misto si vei primi raspunsuri pe masura intrebarilor.
Lasa nu te teme ca se va inventa si crescatorie de soareci daca s-a inventat crescatorie de viermi si gandaci ca sa cumpere oameni sa manance
Wow,datorita gif-ului tau mi-a trasnit inima, crezand ca e o insecta pe monitor
Ma bucur ca-mi apreciezi profunzimea, chiar aveam nevoie, am avut ceva probleme cu respectul de sine, recent. Dar acum sunt bine, multumesc de intrebare.
Julyly2089 întreabă: