| SmileyQueen a întrebat:

DE CE nu imi ies zgomotele de besini la subrat atunci cand incerc? crying((((;((((crying(

Răspuns Câştigător
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, ia si prinde subsoara cu mana, in asa fel, incat sa fie mana desfacuta si incovoiata in forma de caus un pic. Atata incerci pana iti iese. Atata muti mana si prinzi subsoara, pana iti iese. Dar in timp ce strangi mana langa tine, strange-o deoadata cu putere, si trebuie sa-ti iese, nu se poate!

| SmileyQueen explică (pentru Daalalifnuunalif):

Mi-a iesiiiiit!happyhappyhappy Tu faci miracole, fetita! *ii curge o lacrima de emotie* laughing

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru SmileyQueen):

Ehe, ce n-as da sa mai fiu din nou fetita laughing) sunt fetita de 38 de ani cu fetita de 14 ani laughing). Vai, ai grija, nu fa risipa de larimi, pacat ca sunt atat de pure.

TRAIASCA ADOLESCENTAAA! Nu fac risipa de lacrimi, eu tot timpul rad, mai ales la scoala cand sunt langa colegii mei nebuni :X

Asa, bravo! Asa sa faceti, o viata aveti! Dar cu margarina, si margaretele voastre, m-ati facut sa rad cu lacrimi!

Talentul nativului Leulaughing

Mii de felicitari! Daca ar fi toti nativii Lei asa ca tine, ce bine ar fi!

MAjoritatea suntbig grin Multumesc de felicitari! happy PS: Dragut cainele din poza:X Si eu am o catelusa la curte, e asa de nebunatica incat a fugit de acasa si s-a intors inapoi... singurica *desteapta lu' mama* Iubesc catelusii... sunt la fel de drauti ca o pisica pufoasa:X

Multumesc, eu am un catel atat de scump, ce-l cheama Duchi, si zilele trecute nu stiu cum se incatacise el, cu toata sarmele ce le gasise prin ograda, ca isi legase strans un oicior din spate, de se si zgariase, si i se umflase peste noapte. A doua zi dimineata, l-au gasit copiii mei, ca dormise afara de durere, si l-au spalat, l-au ingrijit, i-au pansat rana, si atat de tare ce-l durea, nici in cusca nu mai intra. Asa mila imi era de el..., baiatul meu de 9 ani plangea de mila lui. Mie mi se rupea inima in mine dar nu prea ma aratam fata de copii, ca vedeam ca sufera si ei. Numai ce dupa amiza, venise ploaia cu fant, si de nevoie taras a intrat in cusca. Acum nu mai are nimica. Il cheama Duchi, si este asa de scump. Si uneori este atat de inteligent, si se uita in ochii mei, tot sa-l iubesc!

Martutza :X e asa de scumpica! ARe ochisorii mari si caprui (deh, se asorteaza cu stapana, nu?laughing ), par negru cu alb ondulat si e cam lata la burta, crezi ca o sa aiba pui?hee hee sta cu mai toti cainii de pe strada (laughing ) MArta in schimb, cand eram mai mica ea avea 9 luni si nu stiu din ce motiv, ma musca de laba piciorului cand deschid frigiderullaughing Nu a durut fiindca avea coltisori mici de tot. Cred ca miroseam a pisica din gradina care mai traieste si acum, desi a avut vreo 4 generatii de pui (LOL) LA mine in gradina parca e nunta de pisici, vin asa de multelaughing Si in toate culorilebig grin

La mine tot la fel ie, nici nu le mai stiu numaratorile generatiilor de mite!

Pacat ca mama nu ma lasa sa iau pisici in casa (stau la bloccrying ) chiar daca avem balcon ea NU... Ceva idei cum sa o conving?big grin

Nu stiu, aici depinde de ce parinti ai. I general ai tai iubesc animalele? Daca nu, te muti la tara tu, si faci crescatorie de pisici si gata!

Pai le plac animalele dar citez : NU in casa, nu esti responsabila, bla bla bla....Crescatrie de pisici, huh? SUna binehee hee

Aha. Ei, cat esti sub aripa parinteasca, trebuie sa asculti. Dupa ce te-ai maritat, n-ai decat sa strangi toate pisicile din lume! Dar nu uita ca parul de animal este foarte periculos daca l-ai inghiti, si plus de asta te mai si umplu de purici!

23 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Bea și tu niște cola înainte

| suităr a răspuns:

De-al dracu' și de-ambițios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă s-o faci cu genunchiul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eşti prea plat.

| SmileyQueen explică (pentru anonim_4396):

Mersi. Toata clasa imi zice ca am slabit...CAm de cand aveam 6 ani si m-am operat de apendicita. De atunci sunt scandurarolling on the floor *sarcasmul o transforma in artista*

| SmileyQueen explică:

Cu PLAcere! big grin laughing

| MoarteaLaConserva a răspuns:

Ai mintea prea fasole.

| Tofu a răspuns:

Pentru ca ai maini de bebelus.

| Cirstea-Scorpan_Otilia-Andreea_1999 a răspuns:

Trebuie sa fii umed acolo

Întrebări similare