Apare:d. ). ee nu e nimic rau ). poate serialu nu le place la multi. dar are si unele mel dragute. the climb. de exemplu. totusi la varsta ei.are succes...
te pup bubulina:*
Deja a aparut
Acum esti si u una dintre surorile Miley Felicitari pentru noul nume
@cora ai dreptate de la caldura
cand vine seara dispare )
@enigmo nony nu ma paraseste
Bravo! A aparut! Acum da-mi si mie ID-ul tau de mess, de MSN, HI5, Twitter, adresa de mail si numarul de la pantofi!
Si tu Bubu?
(Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!)
Ieeeeeeee... cine e cu bubuuuuuuuuuu... hai sa ne punem toti miley cyrus for liiiiiiiiiiife
Vai draga Bubu, m-am emotionat de tot cand la e-mail am vazut MileyCyrus m-am gandit... M. C vrea ca EU sa o ajut cu ceva? Este visul meu! Deci bine ai venit pe TPU, Miley Cyrus
Pentru ca nu accepta spatii. Daca pui punct/linie sau altceva probabil ti-l va lua. In momentul in care pui spatiu iti ia doar ce ai scris pana la spatiu.
Julyly2089 întreabă: