Ca sa aiba unde sa isi fereasca mainile de frig...Cred si eu! 6 luni de zile intuneric si 9 luni din 12 frig! Asa, barba alba se mai distinge cat de cat in intuneric impreuna cu dintii lui Rudolf care sta si ranjeste nerabdator sa plece intr-un nou periplu pe mapamond.
Lasa Renata! Nu merita raspunsul aceste fundita! Da-o cui vrei tu, la intamplare. Te salut!
Ca i se strica aparatu de tuns iarba . Mos` Craciun: Oh oh oh! E Al 5-lea pe sezonul asta!
Pentru ca nu are rost` :d
Il lasa sa creasca pana cand moare
ca sa nu`i fie frig iarna in cosciug
De ce se intinde pateuuuuuuu?! co fi si el obosit! De ce nu so tunde mos craciun barba? co fi si el obosit! funda?
De ce se intinde pateuuuuuuu?! co fi si el obosit! De ce nu si tunde mos craciun barba? co fi si el obosit! funda?
Si daca nu mai avea barba ce m`i intrebai tu acumaaa?GLm
Stii ca preotii au si ei barba lunga... Vrea Mos Craciun sa se faca si el preot
Funda?
Tu ti'l imaginezi pe mos craciun fara barba?E ca si cand ai intreba de ce nu exista pe site-urile p*** seriale pentru copiiLOL.Nu stiu ce intrebare sa iti dau asa ca nu vreau nici FUNDIDA nici FUNDITA. O zi buna
Pt ca craciunitza are fantezii cu celebrul Daniel Day-Lewis si saracul mos craciun e obligat sa aiba barba... Fundita?
Am o veste proasta pentru tine: mos craciun nu exista! Daca si-ar da barba jos l-ar recunoaste mititeii pe vecinul de palier (scuze copii, voi o sa intelegeti gluma mai tarziu)
Asdfghjkl99 întreabă:
evelyna_1193 întreabă:
Julyly2089 întreabă: