| RenataG a întrebat:

De ce nu si tunde mos craciun barbalaughing? cel mai amuzant raspuns primeste fundidabig grin

Răspuns Câştigător
| Alexandru a răspuns:

Ca sa aiba unde sa isi fereasca mainile de frig...Cred si eu! 6 luni de zile intuneric si 9 luni din 12 frig! Asa, barba alba se mai distinge cat de cat in intuneric impreuna cu dintii lui Rudolf care sta si ranjeste nerabdator sa plece intr-un nou periplu pe mapamond.

Lasa Renata! Nu merita raspunsul aceste fundita! Da-o cui vrei tu, la intamplare. Te salut!

14 răspunsuri:
| nuritza a răspuns:

Ca i se strica aparatu de tuns iarba laughing. Mos` Craciun: Oh oh oh! E Al 5-lea pe sezonul asta!

| Adina a răspuns:

Pentru ca nu are rost` :d

Il lasa sa creasca pana cand moarewhistling

ca sa nu`i fie frig iarna in cosciughee hee

| florynnaa a răspuns:

Ca sa fie interesant laughing

| Horyka a răspuns:

De ce se intinde pateuuuuuuu?! co fi si el obosit! De ce nu so tunde mos craciun barba? co fi si el obosit! laughing funda?batting eyelashes

| Horyka a răspuns:

De ce se intinde pateuuuuuuu?! co fi si el obosit! De ce nu si tunde mos craciun barba? co fi si el obosit! laughing funda?batting eyelashes

| emm a răspuns:

Probabil n'au invatat inca spiridusii cum se face aparatu' de tunslaughing

| AndreeaaaaX a răspuns:

Si daca nu mai avea barba ce m`i intrebai tu acumaaa?straight faceGLm

Stii ca preotii au si ei barba lungalaughing... Vrea Mos Craciun sa se faca si el preotlaughing

Funda?smug

| DyKey a răspuns:

No.commentlaughing

| WickedBoy a răspuns:

Tu ti'l imaginezi pe mos craciun fara barba?straight faceE ca si cand ai intreba de ce nu exista pe site-urile p*** seriale pentru copiilaughingLOL.Nu stiu ce intrebare sa iti dau asa ca nu vreau nici FUNDIDA nici FUNDITA. O zi bunawinking

| Alexandra_3484 a răspuns:

Pt ca craciunitza are fantezii cu celebrul Daniel Day-Lewis si saracul mos craciun e obligat sa aiba barba... Fundita?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Am o veste proasta pentru tine: mos craciun nu exista! Daca si-ar da barba jos l-ar recunoaste mititeii pe vecinul de palierwinking (scuze copii, voi o sa intelegeti gluma mai tarziu) devil

| irina20 a răspuns:

S-a scumpyt bigu'

| ☣ JoHNnY ☣ a răspuns:

Petru ca vrea sa fie mai ciumeg decat ceilalti...:p

Răspuns utilizator avertizat