Pentru ca mama este cea care il poarta in pantec 9 luni, ea este cea care il aduce pe lume pe micut, taticul doar o protejaza si o sustine.Normal,si el a contribuit la realizarea acestei bucurii dar nu face niciodata mai multe decat mamica pentru copil.(depinde de caz) M-a facut sa rad intrebarea! Oricum ceea ce spui tu ar fi rusinos si numai barbatii si-ar permite!
JCe vrei? E o decizize grea mai ales pentru mame.
Mrr...mrr... http://kara.allthingsd.com/files/2008/11/military_dog_barking.jpg
Pentru ca exact cum ai zis la mame le pune mana pe burtica nu pe pe.izz.da...
Bai sa stii ca ai dreptate.Vad diriginta baiatului ca ochii stralucind ciudat de cite ori stam de vorba despre odrasla si mama ce-l mai lauda,neglijind insistentele mele s-o lase mai usor cu lauda pentru ca, in ce-l priveste, mi se pare ca nu prea-i de ajuns prestatia dumnealui.La ea ma gindesc ca-i prea pudica si,deocamdata,n-are curajul sa-mi puna mina pe penis pentru ca, sincer iti spun, as fi in stare s-o inteleg.Problema este ca nici eu nu sint preocupat momentan de o anumita tehnica s-o conving.
Munca adevarata? fata face toata treaba! dar voua ce v-ar pasa? Dupa ce ca voi nu faceti mai nimic va si intrebati de ce! Femeia da viata, femeia se chinuie, femeia va prepara mancarea chiar si dupa ce va casatoriti(stiu ca nu are legatura asta cu intrebare, dar chiar asa e). As vre sa vad vreodata un baiat facand ceva mai important si mai bine dect o fata! gandeste te ca rasa umana nu ar mai exista fara femei. dar ce va pasa voua (nu ma refer la toti, ci dor la cei de acord cu el)? nu mai fiti asa sexisti! Pe bune. defiecre data cand te intalnnesti cu iubita gandeste-te ce i face fara ea.
Julyly2089 întreabă: