Pestele are gust de peste pentru ca este canibal iar sarpele are gust de pui pentru ca isi inghite proprii pui
De unde sti?
Am zis si eu... Da chiar asa e?
Nu stiu, esti fata?
Da, de ce intrebi?
Esti buna?
Depinde in ce sens
In sensu rau
Hmm... Si daca spun ca sunt "rea"?
Daca zici ca esti ''rea'', n-o sa mai stiu ce sa zic.
Bine, atunci... Sunt buna si cumintica
Trebuia sa-ti zic ceva, dar am uitat.
Spune
Cand iti amintesti, spune-mi.
Fata, ce ochi mari ai
Stai, ma iei peste picior sau ce?
Stiu ca nu-s Miss Frumusete dar mna, ce vrei...
De ce broasca are gust de pui?
De ce Bear Grills mananca sarpe?
de ce nu am scris cu majuscula la a treia intrebare?
De ce nu mai exista si a cincea intrebare in acest raspuns?
Părerea mea personală e că șarpele se trage din familia reptilelor.Din familia reptilelor se trag dinozaurii. Dinozaurii fac ouă-găinile fac ouă, din ouă ies "pui"
mă dau bătut...de ce?
Sarpele nu are gust de pui, puiul are gust de sarpe.
Din teoria evolutionista aflam ca pasarile au evoluat din reptile, deci ordinea corecta este sarpe-pasare, asa ca ceea ce receptioneaza chemoreceptorii din limba in timpul procesului de masticatie a carnii de pasare este de fapt gustul carnii de reptila.
Nu-i asa ca va vine sa tineti post dintr-o data?
Ce?
Tu papi de fapt șopârle.
Pestele are gust de peste daca il mananci cu ochii deschisi si pentru ca pestele se mananca destul de des.
Sarpele are gust de pui pentru ca nu prea se mananca sarpe si atunci se atribuie gustul unei carni cunoscute + ca se mananca cu ochii inchisi! cel putin eu asa as face!
Pestele are gust de peste pentru ca a fost in apa.Sarpele are gust depui pentru ca nu stiu.
Ooo, ce mai face puişorul meu? Cu mare ruşine îţi spun asta, dar te iubesc... poate că sunt un nebun, mă gândesc la tine seară de seară, adorm cu tine în gând. Deci te rog, fă ceva... scapă-mă de suferinţa asta eternă, tu ai fi singura cea care mi-ai spulbera toate gândurile negativiste, scumpetea mea .
Nu mă băga prea mult în seamă, că sunt sigur că nimeni nu mă va scoate nicicând din durerea asta. Sărbători fericite.
Am o explicatie perfect logica:
1. Pestele e peste deci are gust de peste.
2. Puiul are forma de carne. Carnea are forma de nisip. Nisipul are forma de Peles Curcanul. Penes Curcanul are forma de rata. Rata are forma de pasare. Pasarea are forma de sarpe. De aceea morcovii sunt mai portocalii decat portocalele.
Pentru ca omul care spune ca sarpele are gust de pui bea si pisat din intamplare.
Din acelasi motiv pentru care tu nu detii un creier, asa a lasat natura.
Venerabilul întreabă: