N-am nimic cu ea, dramatizează zicând că lumea o urăște. Nu știu, personal cred că foarte multe dintre întrebări nu-și au rostul. Totuși, apreciez selectivitatea ei în oferirea fundei. Dacă nu-ți place o persoană, nu-i oferi fundă, indiferent de răspuns. În niciun caz nu mă refer la mine, neapărat, să nu se mai interpreteze.
Revin, n-am nimic cu ea, sper să înțeleagă.
Ofera cineva senzatii tari? ca nu inteleg.Si,daca da, cine?
Ofer eu, fluturas.
Nu ofera nimeni senzatii tari, cel putin asta stiu eu.
Fluturas,pune-mi si mie deoparte cateva, te rog! Le iau, cand ma trezesc.Merci.
Nu ai pentru ce.
Chiar acum ma duc.
Au murit oamenii acuma 26 de ani ca ea sa se poate exprima pe TPU, desi de ce sa nu se exprime? e democratic asta
Totul pana la o limita.
Primeşti Oscarul Uite un răspuns calumea.
Păi ţi-a răspuns ea.Pe mine nu mă deranjează, mai bine mai multe ca să am de unde alege, doar că unele s-au mai repetat.
Bună, păi dacă vă deranjează ''prezenţa'' mea, sau activitatea mea pe acest site, nu mă interesează, acum sunt sigură că fiecare care mă urăşte o să comenteze aici, mult şi bine. Dar nu pot răspunde pentru că îmi e ceva firesc, îmi vine din minte câte o întrebare, nu e ceva ''mecanic.'' Şi pentru toţi care mă urăsc, să ştie că nu îi bag în seamă, vor strica tastatura dacă vor mai comenta mult. A, şi întrebările despre mine la fel de naşpa sunt, mai ales cea a lui LoveSleep cu rinichii de la mine.
Credeţi că-s jucăria voastră? -.-
Pe mine nu ma deranjeaza ca pui atatea intrebari dar nu inteleg de ce ii deranjeaza pee altii.
Pai nu stiu de ce da pune multe intrebari unele chiar mi-au placut.
De exemplu?
Pai cand a pus o intrebare ca i-a fatat pisica.
Au fost atat de multe incat nici eu nu mai stiu ce intrebari a mai pus.
Dar tu crezi ca eu pun multe intrebari?
Asta e adevarat.
Nu.
Nu ai pus de ceva timp o intrebare.
Dar am pus zilele trecute.
Da?
Nu stiu.Nu am bagat de seama.
Am observat ca zile trecute nu mi-ai mai raspuns la intrebari dar nu-i nimic.
Păi...
Parca ai tot intrebat de colegii tai.
E posibil.
Sau intrebarile ei dau cancer
Nu comentez.
Julyly2089 întreabă: